rp: 6853 skąd: Przedmieścia Liberty
Dziś kupiłem za cięzko uzbierane pieniądze gre na PS2 Grand turismo 4. Po otworzeniu opakowania w domu, okazało się ze w środku nie ma płyty. Zakupiłem ja w Galerii Rzeszów w Empiku. Co robic? Pomocy!!! Za wszelkie porady z góry dziękuje..
Ale z prawnego punktu widzenia nie moge im nic zrobic . Nie da sie udowodnic, że ktoś wcześniej wyciagnął ją z pudełka. Ewentualnie można by załatwic to ugodowo, ale watpie by im się to opłacało i poszli nam na rękę.
rp: 8322 skąd: England
Nie chce nic mowic ale ja to mialem gorzej... moi rodzice kupili mi dwie czesci Kill Billa w Polsce... a po przyjezdzie do Beeston okazalo sie, ze nie ma plytek (ani jednej)... nawet nie wpadlismy na pomysl otwierania w Polsce... teraz juz wiadomo, ze trzeba...
Trudno. Nie popełniajcie tego samego błędu i patrzcie co kupujecie.
Aha.. A gdyby tak napisac do wydawcy? np. że płytka mi się zepsuła? w koncu mam paragon
rp: 10758 skąd: Nowy Sącz
nie napisz do empiku ale rego z rzeszowa o zaistniałej sytuacji i co masz robić z tym fantem
edit:
To ja wczoraj film w w empiku kupiłek i okazało się że płytki są zepsute
CarlSA napisał: Jeśli pojade z paragonem to mnie wyśmieją. Jak im udowodnie że gry nie było w środku?
a jak oni ci udowodnią że ona tam była? nie kombinuj i próbuj przekrętów. odwieź grę do sklepu z paragonem i powiedz jak było. takie sytuacje się zdarzają. jak tak miałem kiedyś (też brak cd) ale poszedłem, zwrócono mi pieniadze i kupiłem gdzie indziej :)
dobra Carl miej jaja. idz i powiedz wszystko jak bylo a jak cie wysmieja to idz po kumpli i powiedz ze jak niedadza plyty ktorych niebylo to beda musieli kupic gasnice ...... ^^. Jak niewiesz jkak sie zachowac to w zyciu niedasz sobie rady .
Obecnie forum przegląda 222 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 222 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami