rp: 6853 skąd: Przedmieścia Liberty
Piszcie tutaj gdzie wam się lepiej grało na PS2 czy może na PC. Gdzie lepiej wyglądało (graficznie), gdzie jest lepsza grywalnośc itp. Ogólnie gdzie lepiej na PC czy na PS2.
rp: 21709 skąd: Warszawa
zdecydowanie lepiej na ps2.
powod? bo cala scena mnie wielbila za screeny z sa na ps2, kiedy jeszcze konwersji na pc nie bylo. :)
a tak na serio to po prostu wole wibrujace pady i konsolki od duzej skrzyni z klawiatura i gryzoniem. w ogole nie wiem po co robia te konwersje. :f
wrrrr...
gdzie by grafika leprza niebyla proponuje ci kupic na PS2 bo na padzie sie lepiej gra i te wibracje daja swoje xD a nawet jezeli masz karte telewizyjna to mozesz PS2 podlaczyc do kompa i mozesz mowic ze grasz na PC. ja mam na PS2 ale tak naparzalem ze mam przypaloną i juz mi niechodzi :(. Ja tez zamierzam kupic na PC dla frajdy i moze by mnie go clanu przyjeli ^^
POSTY TYPU "ps2" BĄDŹ "pc" BĘDĄ USUWANE. TO JEST IMO NABIJANIE. ;c
a teraz moja wypowiedź. imo lepiej SA na pececie lepiej wygląda. można własne mp3 dać i słuchać, pograć przez internet. jeżeli Ci gra na klawiaturze nie odpowiada, to możesz sobie podłączyć pad, prawda? : ) również można sobie mody wgrywać, które się przydają ;>
mam ps2 i sa na ps2 i powiem szczeze ze wersja na ps2 według mnie jest lepsza, jest troche gorsza grafika ale sterowanie jest lepsze i wogule ps2 rzadzi.
w samo sa nie gralem na padzie ale kieeeeedys gralem na psx w duzo innych gier na padzie, a poza tym kiedys chodzilem do salonu gier sobie w gta 3 pograc na ps2 i tez na padzie i duzo bardziej wole klawiature i mysze
w sumie to zlezy do jakich gier jakie sterowanie....
w strzelankach bez autocelowania PC rox
ale np. w jakis samochodowkach lub gdziec, gdzie masz duzo funkcji (czyt. duzo 'klawiszy') to ps2 roxuje, bo ma intuicyjne rozmieszczenie klawiszy, wszystko jest pod reka, a np. skrecajac na klawiaturze skrecasz do ilestam stopni zawsze, a na ps2 mozesz regulowac galeczka kat....
dla mnie lepsza jest na PS2 bo lepiej leccą FPS-y tylko z kodami jest problem bo po wpisaniu sie gra tnie. njlepiej więc mają ci którzy grają bez kodów