Kolejny film z analizą, teraz chyba już naprawdę ostatni przed premierą gry. Oficjalny trailer nie był długi i nie zawierał zbyt wielu nowości i dlatego tym razem nie będzie takiego długiego seansu jak w przypadku GTA Online. Opinie i komentarze na temat analizy jak zwykle mile widziane. P.S. Wielkie podziękowania dla k5_ za jego wkład w stworzenie tego filmu :)
Analiza bardzo ciekawa, jednak w 1:26 zauważyłem błąd. W swoim tekście piszesz, że po lewej jest tama, a po prawej Camper (dla mnie to Journey), jednak patrząc na film ewidentnie widać, że tama jest po prawej, a Journey po lewej, chyba, że patrzymy odwrotnie, jakby ze strony najwyższego budynku w LS.
Popatrz pan jak to się stało, 3 błędy w 1 zdaniu Co do campera to popatrzyłem na journeya i faktycznie to będzie ten wóz, nie wiem czemu w głowie miałem właśnie campera. Ale jakim cudem pomyliłem prawy z lewym, aż mi się teraz śmiać chce, czytałem to kilka razy i w ogóle nie zauważyłem tego :)
@metzen podkład muzyczny miał być taki jak w oryginale, ale YT zablokował mi ten film, a że nie wiem jak to obejść to na szybko wrzuciłem pierwszą lepszą piosenkę. Faktycznie trochę sztucznie wydłużałem ten film, ale nie chciałem żeby on trwał 2 minuty. Nie był on też zbyt bogaty w detale tak jak chociażby GTA Online ale to już wina Rockstar :)