Powiem tyle że...
Jeśli to miałbyć stunt to ja jestem oczarowany niedopracowaniem i odwaleniem wszystkiego w (zapewne) jeden dzień. Niepotrzebnie nagrywałeś przy wysokich detalach przez co akcja niemiłosiernie skakała , w dodatku HUDy były nadal włączone co w filmach się po prostu nie opyla ;f. W ogóle wydaje mi się że ten film to zlepek całego twojego game playa , a nawet jeśli , to i tak wyszedł bardzo okaleczająco ;/
Musisz potrenować ostro z produkcją filmów. A z koleżeńskiego zwyczaju polecę Ci stronę o filmach z GTA , na której jestem adminem ;> www.gtafilms.com Sporo tam artów & wszelkiego rodzaju poradników co i jak itp. (jakby takie reklamowanie serwisu było nie OK , to sorry ese's :0)
facet, ty wstawiajac ten film tutaj narazasz go rowniez na negatywna krytyke a nie ma tak ze wstawisz byle jaki gowniany film i wszyscy go wielbia zeby cie zachecic do dalszej "produkcji"
mam jedno pytanie: tyluł to :life on the street. A co ten filmik ma wspolnego z ulcą? ;/ to ze ziomek sobie skacze po dachach juz prędzej nazwalbym Yamakasi albo Le Pokur ;/ jak cos daje 3/10
Obecnie forum przegląda 234 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 234 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami