Hej. Już kilkukrotnie obiło mi się o uszy, że moglibyśmy zorganizować partyjkę multi w SAMP, VCMP, MTA czy coś innego w klimatach III/VC/SA. Pytam więc czy są tu jacyś chętni na tego rodzaju spotkanie? Dajcie znać, na który z trybów byście reflektowali. Myślę, że nie byłoby problemów z organizacją. Potrzebne tylko jest zainteresowanie z Waszej strony
Oczywiście nie mam na myśli stawiania jakiegoś serwera RP. Chodzi o zwykłą rąbankę, jak za starych dobrych czasów GTG.Clanu.
Ja jestem chętny na partyjkę DM w GTA V, nawet dzisiaj Dla mnie IV już jest martwą grą i widać to też po frekwencji, a jeśli miałbym się jeszcze wracać do SA czy nie daj Boże do VC i III to by mi grafika wypaliła oczy Ale tak jak powiedział k5_ najwięcej osób gra jeszcze w SA i chyba tam jeszcze by można zebrać jakąś zadowalającą ilość graczy.
Na SA-MP też się piszę, do IV nie posiadam dodatków, trzeba tylko ustalić jakiś sensowny termin, nie mam nic przeciwko by spotkania odbywały się cyklicznie, pod warunkiem, że oczywiście zbierze się jakaś sensowniejsza grupka chętnych :)
Bawiłem się wczoraj trochę serwerem sampa i muszę przyznać, że nieźle naszukałem się tej mapy, na której kiedyś graliśmy - sftdm. Znalazłem coś i niby działa z najnowszym sampem, ale dobrze byłoby z kimś wcześniej potestować. Ktoś chętny na dziś wieczór? :)
Wstępnie ustaliłem datę pierwszego eventu na 25 sierpnia. Mam nadzieję zebrać do tego czasu większą grupę chętnych, żeby serwer się nie nudził Jeśli macie jakieś fajne mapy to też dajcie znać. W końcu nie samym DM człowiek żyje
Obecnie forum przegląda 328 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 328 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami