Witajcie, chciałem sobie ostatnio odpalić MP 3. Dotychczas nie miałem z grą większych problemów, jednakże dzisiaj otrzymałem takie oto powiadomienie. Gra oczywiście oryginalna, staram się przeprowadzać w miarę możliwości aktualizacje Windows'a.
Podaje jeszcze jaki mam sprzęt:
2 GB RAM
Win XP SP 3
GeForce 9600 GT
Intel Core 2 Duo E8400, 3 GHz
rp: 11899 skąd: Warszawa
Pamiętam, że kilka dni temu była aktualizacja gry zaraz po uruchomieniu. Czy nie grałeś dłuższy czas i dopiero teraz tuż przed błędem żądana była aktualizacja?
A pamiętasz może jaki numerek nosiła ta łatka? Niestety nie grałem w Max'a ponad pół roku, a błąd wyskakuje właściwie zaraz po próbie uruchomienia gry, a żadne dostępne aktualizacje nie wyświetliły mi się.
rp: 11899 skąd: Warszawa
No właśnie nie pamiętam. Jeżeli pojawiają mi się aktualizacje, to instaluję je od razu bez patrzenia na numerek. Możesz spróbować grę odinstalować i usunąć wszystkie śmieci z rejestru. Następnie wtedy zainstaluj Max'a ponownie i myślę, że wtedy problem zniknie.
GeeWhiz napisał: multi - tragedia, też macie problemy z przyłączeniem się do rozgrywki?
Z tym to akurat nigdy u Rockstar nie było najlepiej, przynajmniej na PC. Dobrze, że gra się w ogóle odpala już. Jak widać solidny reinstall/format pomoże na wszystko
A jak teraz wygląda granie na Windows 10? Nie zrobiłam jeszcze aktualizacji do 10., a przepadam za graniem i nie chcę się sama pozbawić tej przyjemności :D