jeśli ktoś ma ochotę to zapraszam do obejrzenia mojego krótkiego filmiku ze skokiem spadochronowym do wnętrza budynku z lecącego samolotu. Widziałem już dużo filmów ze skokami z budynków, ale ja wpadłem na inny pomysł, po tym jak przyjrzałem się pewnemu budynkowi. Zapraszam i pozdrawiam
Ja osobiście zatrzymałem się na SA właśnie i od niedawna pogrywam na multi. Wróciłem bo latanie samolotami było moją pasją za dawnych lat. Mam w planie nagrać jakiś film z wyczynami, ciekawe czy wg innych coś potrafię, ale i tak gram dla siebie
San Andreas jest tą częścią w którą grałem najkrócej. Wszystko ze względu na to, że czułem niesmak i niedosyt po przejściu tej trudnej fabuły. Zamiast klimatycznej muzyczki tak jak w Vice przy napisach w kółko leciało to "oklepane" intro. Ale możliwości i mapa tej gry była ogromna do tego stopnia, że nie zwiedziłem wszystkiego.
Filmik bardzo fajny, pomysł oryginalny, ciekawi mnie ile prób trzeba było żeby w to trafić. Ja w SA grałem najwięcej jeśli chodzi o serie GTA, ale mapa była na tyle duża, że na terenach pozamiejskich często się gubiłem i bez gps-u nie mogłem się znaleść. Dlatego trochę mnie przeraża, że rozmiar GTA V będzie około 3x większy niż San Andreas.
P.S. pełen szacunek za skok spadochronowy, ja bym się w życiu nie odważył, a jakbym stanął przed samymi drzwiami to miałbym spodnie cięższe przynajmniej o kilogram :)
Ronin, szczerze mówiąc to udało mi się za 1 albo 2 razem Może na filmiku leciałem trochę chaotycznie, ale myślę, że dosyć dobrze sobie radzę ze sterowaniem samolotami. Za pierwszym razem leciałem nisko używając Dodo, żeby zobaczyć czy to w ogóle możliwe trafić no a potem od razu Hydra i maksymalna wysokość Samolotami przelatałem już kawał czasu w tej grze
Jeśli chodzi o skok w realu to dla mnie w sumie nic wielkiego. Mam straszną fazę na latanie i na spadochrony Od dziecka marzyłem o lataniu no i w zeszłym roku się udało. Teraz czekam na kolejne skoki i kiedyś może kurs, żeby móc skakać samemu, tak jak w grze
rp: 18063 skąd: Warszawa
Zgadzam się z kolegą wyżej. Dupy nie urywa, sam takie wyczyny robiłem w tym samym budynku bez żadnych problemów, no ale chociaż jakiś powiew świeżości na forum, no i moja ulubiona część GTA ;)
Nie wiem czy ci urywa dupę, czy nie, ale nie wrzuciłem tego filmiku, bo uważam go za jakieś niesamowite osiągnięcie Wszystko na totalnym spontanie i luzie Po prostu lubię latać samolotami i GTA SA ma w sobie to coś. Kiedyś pokuszę się o jakiś film gdzie latam samolotami, może chociaż w jakimś fragmencie komuś "dupę urwie"
Dobre jest, właśnie po to mamy forum Ja jakoś w ogóle nie przypominam sobie tej miejscówki. Pewnie dlatego, że dawno nie grałem w SA, a szkoda, bo bardzo fajna jest.
Sdr, jakbyś zainstalował to jest to San Fierro, niedaleko mostu Golden Gate. Przy słonecznej pogodzie widać budynek z daleka, ma takie specyficzne, ostające słupki . Niedaleko jest budynek w kształcie piramidy.
luigi, który wg ciebie jest największy? ten o przekroju trójkąta? Jeśli liczysz do wysokości te wystające pręty to jest największy, ale jeśli liczysz miejsce gdzie normalnie można stanąć to on jest 3 najwyższym budynkiem. Najwyższy gdzie można stanąć, a nawet wylądować mieści się w Downtown Los Santos, kolejnym najwyższym budynkiem jest ten w kształcie piramidy, a dopiero trzecim jest ten o przekroju trójkąta.
rp: 18063 skąd: Warszawa
@chevy Coś ci się pomyliło bo ten wielki czerwony most (Gant Bridge) jest bardziej na północ Ten o którym ty mówisz to most dla pociągów a najwyższy budynek (mogę się mylić) jest chyba w Los Santos, gdzie da się wejść na dach poprzez żółty marker z poziomu ziemi.