rp: 18079 skąd: Vice City
Wiem, że pewnie nikt z tego nie korzysta, ale i tak napiszę. Znalazłem małego buga w tym profilu: http://gtathegame.blip.pl/
A dokładnie brak jest linków prowadzących do konkretnych artykułów na GTG. Nie dałoby się specjalnie dla blipa, usunąć tych skracających linki, pierdułek?
Hm... chyba nie zrozumiałem. Na blipie zamieszczamy tytuły ostatnich niusów z linkami to tych wiadomości. Linki działają i prowadzą tam gdzie powinny. W czym problem? Serio nie złapałem ocb :)
EDIT
Aha, ok. Może chodzi Ci o to, że ostatnio linki przestały być klikalne Teraz to zauważyłem jak wyłączyłem sobie rozszerzenie do przeglądarki, które zamienia linki nieklikalne na klikalne No nic na to nie poradzę, bo to chyba Blip ma jakiś problem. Jak widać, linki sprzed kilku tygodniu jeszcze normalnie działają. Nie sądzę, żeby coś pomogła rezygnacja z bit.ly.
rp: 18079 skąd: Vice City
[UWAGA: Autoreklama!] W tej chwili to jedyny liczący się polski odpowiednik twittera, który raczej nie jest zbyt tu popularny, w przeciwieństwie do samolubnego kraju zza pacyfiku.
@sdr: Myślę, że jednak by coś dało, blip sam skraca zwykłe linki, nie potrzeba generować RSS'ów przez bit.ly ;)
Obecnie forum przegląda 197 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 197 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami