rp: 21709 skąd: Warszawa
Cytat: Piotrek od ponad dwóch lat ślęczy nad grą Tibia po kilkanaście godzin na dobę. Powtarzał przez to drugą klasę. Teraz znowu grozi mu repeta. Początkowo chodził do kawiarenki internetowej. Wracał po północy. Matka, choć bezrobotna, zadłużyła się i kupiła mu komputer, żeby siedział w domu. Piotrek nie wychodził z pokoju nawet przez kilka dni. Nie jadł, nie pił. Chudł w oczach. Przestraszona matka wyłączyła komputer z prądu. Wtedy chłopak wpadł w szał i zaczął okładać ją drewnianym stołkiem.
rp: 8322 skąd: England
bardzo mi sie podobaja konstruktywne i nieobrazajace uczuc innych wypowiedzi w stylu "lubisz Tibie? sorry ale ja nie gram w takie gowna". ja kiedys w Tibie gralem (do 11 lvl'a przez 8 miesiecy. tzn. widac chyba ze z przerwami ) ale znudzila mi sie. osobiscie nic do tej gry nie mam bo wiem jak potrafi wciagac (mialem kolege w Polsce, ktory nie widzial swiata poza ta gra...).
W O-game gralem niecaly miesiac. I tak imo najlepsze z takich gier jest The Crims.
the crims, ogame i inne gry tego typu bardzo szybko sie nudza, ciagle to samo sie robi, tibia jest taka sobie tylko na poczatku nudno sie gra jak sie ma slaba postac ;p
nie lubi gier typu Tibia, Heroesy itp.
Crimsy, Ogame itp. juz mi sie znudzily....
wole jednak gry typu GTA, jakies strzelanki (w tym taktyczne) i wyscigowki.... ew. jak cos mi sie bardzo spodoba to tez innego... (ale nie w typie Herosow...)
dj_link napisał: wole jednak gry typu GTA, jakies strzelanki (w tym taktyczne) i wyscigowki.... ew. jak cos mi sie bardzo spodoba to tez innego... (ale nie w typie Herosow...)
Ale offtopic, TIBIA wciaga jak sie umie grac. juz mowilem. Jesli kumepl gra i cie nauczy to jest super. A do tego dochodzą ots'y (czyli serwery zalozone prywatnie). Mhhh Ogame, gralem ale mi sie znudzilo (trzeba czekac na budowe) TheCrims Jest super tez w to gram no i w SA-MP :P Lubie multi i mmorpg. Uczestnicze tez w projekcie gry ddonline.glt.pl ale dopiero od paru miesiecy robimy wiec nawet serwera nie ma :)
rp: 6072 skąd: Kraków
Ja teraz gram w tibię, na początku było fajna, ale teraz jakoś ochota na granie spadła W ogame też grałem, ale jak dostałem bana i straciłem całą flotę (ban na 1 dzień i bez możliwości ratowania floty) to mi się odechciało grać :P Taki mały offtopic..
bleble napisał: W ogame też grałem, ale jak dostałem bana i straciłem całą flotę (ban na 1 dzień i bez możliwości ratowania floty) to mi się odechciało grać :P