Czy może mi ktoś wrzucić spolszczony plik american.gxt na www.megaupload.com? Sam nie mogę go zainstalować ponieważ admin kompa wyjechał i nie wiem kiedy wróci!
P.S Z Góry Dzięki Za Pomoc! Oraz daje "POMÓGŁ" lub inną formę podziękowania na tym forum!
szefu napisał: to jest 100% PL?
dzięki nie wiem czy na tym forum jest coś takiego jak: POSTAW PIWO czy PRZYZNAJ POCHWAŁĘ jak jest powiedź gdzie co + poleci
Ups, sorry - nie doczytałem Myślałem, że sypnął Ci się oryginalny plik i podesłałem wersję angielską. Spróbuję wieczorem jeszcze wyciągnąć ten plik ze spolszczenia 100% i podesłać.
Systemu podziękowań u nas nie ma. Wystarczy zwykłe "dzięki" Ale to potem.
rp: 13580 skąd: Kraków
szefu napisał: Czy może mi ktoś wrzucić spolszczony plik american.gxt na www.megaupload.com? Sam nie mogę go zainstalować ponieważ admin kompa wyjechał i nie wiem kiedy wróci!
P.S Z Góry Dzięki Za Pomoc! Oraz daje "POMÓGŁ" lub inną formę podziękowania na tym forum!
Generalnie wg umowy licencyjnej nie wolno dzielić plików spolszczenia ani hostować ich na zewnętrznym serwerze, toteż ten plik wrzucił mój nietrzeźwy kuzyn z Korei.
Obecnie forum przegląda 267 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 267 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami