Witam. Mam maly problem bo po otrzymaniu od Millie karty do kasyna nie wiem co zrobic.. Ktos pisal, ze woozie powinien zadzwonic ale tego nie zrobil! na radarze mam jedynie "S" i lotnisko.. wszystkie misje wykonane. czy ktos moze mi pomoc i powiedziec co dalej??
Zrób wszystko w lotnisku... Chociaż o ile pamiętam nie trzeba, ale mogę się mylić. Dlatego lepiej zajmij się pierw tym lotniskiem, a później się zobaczy.
rp: 13580 skąd: Kraków
O MUJ BORZE NIE ZADZFONIŁ!
Nie, poważnie, z tego co pamiętam, to musisz wykonać misję Toreno's Last Flight, czego pośrednią konsekwencją jest odblokowanie lotniska, a dalej już chyba wiesz.
fan_GTA napisał: musisz mieć 35% znajomości z Milie.
Bzdura! Zrób lotnisko. A Toreno's Last Flight odbywa się jeszcze w San Fierro. Później dopiero Toreno daje nam swoje zadania jeszcze na swoim ranchu na pustyni i dopiero po tym jest lotnisko.
Aaa. To już jesteś w Las Venturas? I robisz misje przygotowawcze do napadu? No to faktycznie po otrzymaniu karty Woozie powinien zadzwonić. A zrobiłeś wszystkie misje ze znaczka dolara?
Obecnie forum przegląda 227 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 227 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami