Hello ludzie. Chciałbym zaprezentować wam przemianę jaka nastąpiła w Nivou. W te wakacje zamierzamy rozwinąć nasze idee i inne tego typu ***ły. Jednak World Wide wanksta Web nie jest forum do tego typu rozważań, a więc prezentuję Wam naszą stronę werszyn two. Powiedzcie co nie gra, co się podoba a co nie. Na razie jest w fazie prac ale chciałem usłyszeć jakąś fachową Z.J.E.B.K.E od znajomych ludzi. Z góry dzięki... :)
Strona: original theme by yichi, modifed by wylie
Logo: Basia "Bahama" Librowska
Intro Music: Rafał "GaVi" Gawryluk
PS. Muzyka GaViego na stronie to beta track, poprawioną wersję, która finalnie zostanie wrzucona na stronę znajdziecie tu:
- Do gwiazd (nieba) i planety nie pasują mi te kwiaty.
- Logo paskudne, sorry.
- Przydałoby się jakieś tło pod samo menu. Teraz tekst trochę się zlewa z tłem.
- Przy dużej rozdzielczości monitora (1680x1050) niebo nagle się ucina po bokach. Przydałoby się łagodne przejście koloru niebieskiego w czerń.
Przepraszam jeżeli kogoś uraziłem, ale jest to moja subiektywna ocena.
Dziękuję wszystkim za opinie, naprawdę bardzo mi to pomogło.
Jak tak wszystko rozliczyłem, to wyszło, że większości strona się bardzo podoba...
Ale w dalszym ciągu kusi mnie żeby porzucić bardzo dobrego Wordpressa i zrobić coś we flashu. Ale w sumie po co? Strona wg. mnie ma bardzo fajnie wszystko rozplanowane. No i ten nieszczęsny top można edytować jak się chce (może tutaj coś flashowego?).
Gdyby nie GaVi to nie byłoby tego świetnego klimatu naszej grupy, ot młode wilki.
Powiedzcie na koniec co mogę zrobić żeżby zwiększyć "podobalność się" strony większej publice. Później zamkniemy temat.
I zapraszam was serdecznie na nasz "rozkwit" w połowie Lipca, album GaViego pt. "High 43" poraża... a mamy w rękawie jeszcze wiele asów.