Siema jestem tu nowy.Mam problem z grafą.Dostałem nową kartę graficzną NVIDIA GeForce 9600GT.Kiedy uruchomiłem grę i zacząłem grać zauważyłem że grafika jest bardzo nisk.np. zielona woda, dziwne "cienie" na postaciach itp.W innych wymagających grach o super grafice np. Just Cause jest wszystko dobrze.Nadodatek w samp przez tą grafikę mam straszne lagi czyli że postać jest tam i pojawia sie gdzie indziej.Jeśli chodzi o sterowniki proszę o linka, a jęsli coś innego proszę o pomoc.
Ten problem pojawił się na czystej instalce gry, czy do tej pory wszystko było OK? Jeśli było dobrze to spróbuj usunąć plik z ustawieniami gry.
Jak to nie pomoże to zaktualizuj koniecznie stery do grafy. Tutaj masz download. Pole Seria produktu zmień na GeForce 9 Series i wybierz tylko swój system operacyjny.
sterowniki sterowniki sterowniki Kupujesz jedną z mocniejszych kart a wcześniej miałeś zintegrowaną to musisz stey ściągnąc a jeśli to nic nieda to zapewne masz żle ustawienia zrobione.
Obecnie forum przegląda 193 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 193 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami