aja powiem że dużo jeszcze musisz popracować pomysł fajny ale oklepany :> ale to akórat mało ma do żeczy no ale wykonanie lerzy totalnie no ale ucz sie dalej!
"lamborghini z infernusem" - lerze i kwicze x] a infernusy to śmigają unas normlanie po drogach ^^? Jeśli już to ^^ jest to lambo + zonda ;] a konkretnie jej wydech
Ja bym sie cieszył gdyby w następnym gta niebyło mininguna ale zato m60 miotacz ognia też można aut bazooka hymn stinger w bazie wojskowej mógłby być reszta broni taka jak zwykle.
Co do pytań to dołanczam sie dlaczego GTA:SA to niedokończona tak naprawde gra tyle interiorów zostało niewykorzystane i textury jak sie zacznie to przeglądać.. to masakra
w VC były najfajniejsze bronie jednakże najbardziej ubolewam że tylkow VC było m60 dlaczego nierosnie arsenał przecież zrobienie jednej dodatkowej broni to naprawde chyba niejest trudne wymodelowanie animacji i modelu i dodanie parametrów?
Tak to gra była by naprawdę kultowa 3 rodzaje sniperek 3 rodzaje pistoletów chociażby arsenał taki jak w CS xD! + bazooka, m60 według mnie miningun jest jak na te czasy realistyczności wgrach niepasuje zato idealnie wciela sie tu m60.
No więc przejrzałem temat i wybrałem 2 pytania które mnie najbardziej interseują i była onich dyskusja oraz niemamy na nie odpowiedzi.
Patryk napisał:
Dlaczego Claude Speed to niemowa?
Kramon napisał:
Dlaczego z biegiem kolejnych częsci system uzbrojenia maleje?
Właśnie dobre pytanie nigdy tego niezapomne to też w VC było że jak znalazłeś np infernusa wsiadłeś doniego to nagle dokoła ich setki było.... to samo w GTA 3....
Teraz se tak pomyślałem że on jest pedałem no bo tak geyem nie jest ale z kolei ma taką ksywke gey tony toż to pedalsko brzmi jak wy uważacie ogólnie patrząc na to teraz to będzie bardzo śmieszne gta które ma być poważne,
xD tia jestem na nie ciekawe xDD apropos tak sie zastanawiam cotam uwas slycac
dobra apropos filmu to tak przyjrzalem sie mu dokladnie i powiem ci ze niechodzi mi o caly film jednakze niemasz techniki wycwiczonej w stuntach musisz sie jeszcze duzo nauczyc sry za ort/int ale zm,eczony jestem
sterowniki sterowniki sterowniki Kupujesz jedną z mocniejszych kart a wcześniej miałeś zintegrowaną to musisz stey ściągnąc a jeśli to nic nieda to zapewne masz żle ustawienia zrobione.
Obecnie forum przegląda 249 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 249 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami