Właśnie wszedłem w posiadanie gta 4. Grę zainstalowałem, wraz z patchem. Gra odpala się prawidłowo lecz już po 5 minutach grzania obraz zaczyna się kołysać jak na statku podczas sztormu. Trwa to chwile, następuje przerwa i znów, i tak cały czas. Mój komp: intel core 2 duo 2,4 geforce 9200 gs 2 gb ram, proszę o pomoc.
Ma pirata... Tak się działo tylko z wczesnymi wersjami gry, gdy jeszcze nie było wydania od Reloaded.. Koleś, zainwestuj i kup sobie oryginała(ew. poszukaj witaminki od Reloaded )
BTW. was w szkołach też straszą (nauczyciele informatyki), że dostawcy internetu będą zmieniać warunki zawarcia umowy tak, że jak zauważą ze ściągacie coś na lewo to provider może wypowiedzieć umowę ze skutkiem natychmiastowym? :D
esk napisał: Ja Pier-dole, jak mnie wkur-wia takie gadanie. Niby wy to macie wszystko orignalne, ta? hmm, na pewno nie, wiec przestancie kur-wa pier-dolic.
Ja mam, ja mam. Cały soft oryginalny. A niektóre części GTA to nawet w kilku egzemplarzach!
^ Ja rowniez popieram wspieranie tworcow/artystow, ale nie wierze sdr, ze w zyciu nie sciagnales z neciwa ZADNEGO programu, empetrojki, czy czegos innego. Chce chlopak piracic - jego sprawa. Po co go od razu za to linczowac?
rp: 7452 skąd: Małdyty City
eskejd ma racje.
ale ja dodam jeszcze coś od siebie. Denerwujące jest to, że ludzie mający piraty przychodzą na fora z jakimiś dziwnymi problemami. Jak masz pirata, to nie spodziewaj się, że wszystko będzie działało, a jak coś nie działa, to przynajmniej siedź cicho, bo wiadomo czego to wina.
Też mnie to dziwi. Ale co zrobić, oni tego nie rozumieją. Nie rozumieją też, że kupując oryginalną grę dają twórcy znak, że to co robi jest fajne i powinien robić to dalej.