rp: 11216 skąd: Warszawa
Witam, nie wiem czy ktoś słyszał o czymś takim jak pixel cars - jeżeli nie to zapraszam tu: mangacars.
Strona którą prezentuję to "bardzo proste" portfolio na którym umieściłem większość moich prac z zakresu pixel cars właśnie.
Rozwijając temat samej strony, jest to już chyba 5 czy 6 edycja na przestrzeni 2 lat. Były już bardzo skomplikowane, były bardzo minimalistyczne, jasne i ciemne. Tym razem, jako że powoli przestaję bawić się w tą formę grafiki komputerowej postanowiłem uderzyć w oldschoolowy klimat. Zawsze mnie do niego ciągnęło :P
ps. wszystkich chętnych zapraszam także do GUESTBOOKA na stronce :)
Wizualnie Twoje portfolio to jakaś masakra. Chyba, ze dla Ciebie to jest ten oldschoolowy klimat, o którym mówiłeś. Natomiast Twoje prace... genialne. Szczerze mówiąc cenię wszystkich, którzy zajmuja się pixelozą, ale Twoje pojazdy są świetne.
Widze po prackach, że nieźle Ci idzie ta grafika. Ja swego czasu też próbowałem MC ale bez większych sukcesów. A co do samego wykonania strony no to sory ale poprzednicy mają race... żenada.
Popatrz na moją stronę domową - KLIK! i spróbuj zrobić coś w tym kontekście. Oczywiście nie każe Ci tu małpować mnie ale chcę pokazać na przykładzie, żeby to miało ręce i nogi Może spróbuj edytować jakiś szablon.
rp: 11216 skąd: Warszawa
Dzięki za słowa krytyki, takie ceni się najbardziej. Jak już napisałem - laya prawdopodobnie zmieniać nie będę, szkoda czasu. Pozostaje mi więc poprawiania i wyratowywanie tego co jest teraz. Odwiedzajcie raz na jakiś czas stronkę i paczcie jak mi to idzie A przy okazji może jakieś nowe projekty uda mi się ukończyć? :P
adikko napisał: Pixelcars zajmują jak dla mnie za dużo czasu.
Nie jest to do końca prawdą. Choć zależy ile masz na myśli pisząc "dużo czasu" Mi pojedyncze wyjątki zajmowały 2-3 godzinki z przerwami na papierosa :)
Starter napisał: Widze po prackach, że nieźle Ci idzie ta grafika. Ja swego czasu też próbowałem MC ale bez większych sukcesów.
Siedzę w tym już cztery lata, więc siłą rzeczy coś musi mi wychodzić :P
Nie obraził bym się jakbyś zarzucił swoimi pracami.
Starter napisał: Popatrz na moją stronę domową - KLIK! i spróbuj zrobić coś w tym kontekście. Oczywiście nie każe Ci tu małpować mnie ale chcę pokazać na przykładzie, żeby to miało ręce i nogi Może spróbuj edytować jakiś szablon.
Moja strona wyglądała już chyba na każdy możliwy sposób Poniżej przedstawiam dla ostatnie szablony: sądzę że spodobają się bardziej hehe