Przyznam szczerze że nie szukałem na ten temat informacji na forum, oraz w sieci. Otóż mam GTA San Andreas od bardzo dawna, ale nigdy nie bawiłem się kodami, i ostatnio żeby trochę podroczyć się z "pieskami" wstukałem kod na nieskończone życie. Zaskoczyło mnie to że skoro nieskończone to wszelkie próby zgładzenia bohatera sa na marne, a tutaj okazało się, że kod działa tylko na bronie, a jeżeli zostanie potrącony przez pojazd lub nastąpi wybuch to kod nie działa. Według mnie skoro nieskończone, to nic nie powinno działać... Jeżeli na jest taki temat na forum to z góry przepraszam.
W 2004 roku kupiłem grę Driv3r (skusiły mnie reklamy, i zainteresowanie wokół tej "cudownej" gry) i byłem totalnie zawiedziony i zły! Gorszej gry nie mogło być! Błędów więcej programiści zmieścić nie mogli, a niektóre są powalające jak np.: gdy strzelisz do przechodnia, ona zapada się pod chodnik a na powierzchnię chlapie woda xD. Inteligencja policji jest tak niska że gdy schowamy się za ścianę piorą samochodem w nią bezmyślnie. Troche się rozpisałem o 3-ójce, a chciałem bardziej napisać o Parallel Lines, ponieważ niedawno się jadnak skusiłem i muszę przyznać że poziom gry jest lepszy od poprzedniej ale widać wzornictwo na GTA. Grafika lepsza (inteligancja policji nadal niska) i tuningowanie samochodów (GTA SA?). Mam jednak nadzieję że Driver 5 będzie w końcu dobry bo w gruncie rzeczy Driver jest (był?) kultową grą która była pierwsza 3D przed GTA.
Ostatnio atrafiłem na plotki, iż ok. 2010, 2011 roku ma sie pojawić nowe GTA na konsole PS2. Bardzo ciekawi mnie ta informacja i chciałbym żeby taka wyszła. Co o tym sądzicie?
Mam pytanie, otóż posiadam GTA SA na PS2 i grafika coś sie psuje. Płytka jest w 100& czysta (gra orginał) inne gry normalnie działają a w GTA wszystko za wolno sie ładuje. Czasami jadę po "niczym" :P Czy to normalne i komuś też tak się zdarza?