Moi rodzice to hakierzy więc co się dziwisz :P Powiedzieli, że za karę będę 2 razy dziennie mył auta a o Astrze mogę tylko pomarzyć xd A tak na poważnie to usunąłem zdjęcia bo stwierdziłem, że tylko bałagan mi robią na dropboxie, z resztą nie widzę nic fajnego w oglądaniu cudzych brudnych samochodów ;D Równie dobrze możecie sobie wklepać w Google markę, model i kolor samochodu i wyskoczy wam praktycznie to samo ;)
Nie mam jeszcze własnego autka ale na co dzień jeżdżę samochodami rodziców:
Oplem Astrą I 1.6 w kombi (diesel), która niedługo prawdopodobnie będzie moja :)
oraz VW Passatem B5 1.9 tdi kombi, po lifcie (diesel)
@chevy Coś ci się pomyliło bo ten wielki czerwony most (Gant Bridge) jest bardziej na północ Ten o którym ty mówisz to most dla pociągów a najwyższy budynek (mogę się mylić) jest chyba w Los Santos, gdzie da się wejść na dach poprzez żółty marker z poziomu ziemi.
Zgadzam się z kolegą wyżej. Dupy nie urywa, sam takie wyczyny robiłem w tym samym budynku bez żadnych problemów, no ale chociaż jakiś powiew świeżości na forum, no i moja ulubiona część GTA ;)
Ja pierdziele jaka afera hahaha Napisałem, że u mnie nie ma choinki ale chodziło mi, że JESZCZE jej nie ma, a w sumie to nie było bo już jest, ale nie pochwalę się bo jest biedna xD
A dla mnie najlepszą parodią jest chamska przeróbka logo sklepu odzieżowego H&M. W San Andreas, a dokładniej w San Fierro, a dokładniej w Doherty można się natknąć na takowy sklep pod nazwą K&J ;)
eagle napisał: Phoenix, San Andreas.
Dlaczego?
Cholernie trudno 'porwać' ten pojazd w grze, ponieważ występuje, jak mi wiadomo, tylko w jednej misji.
Wcale nie tak trudno Wystarczy odpalić sobie któryś z wyścigów w San Fierro gdzie prowadzimy owy pojazd, zaprowadzić go do garażu, wysiąść i spowodować by wyścig zakończył się niepowodzeniem z powodu opuszczenia swojego pojazdu :)
Zaś mój typ pada na Turismo (GTA SA), super szybki, mega zwrotny i do tego przepiękny. Wiele godzin spędzałem ujeżdżając tę brykę podczas gry w multi Nie mówiąc już o licznych podejściach do wyścigu po autostradzie LV tym właśnie cackiem :)
Jest napisane o tym w GI więc są to słowa pochodzące od samego R*.
Co do moich wątpliwości to już chyba zostały rozwiane - przełączać się między protagonistami będziemy tylko w misjach, w których dane będzie brać udział całej trójce (ewentualnie dwójce). W przypadku zadań w pojedynkę, zmian protagonisty nie możemy dokonać podczas misji a jedynie przed nią w tzw. free roamingu.
Ja uważam, że system rozgrywki opierającej się na trzech protagonistach nie jest głupim pomysłem tylko jest to dość gwałtowna zmiana i łatwo w tym przypadku o kontrowersje wśród graczy. Zastanawiam się tylko na jakiej zasadzie będą działały misje. R* na razie powiedział tylko tyle, że dostaniemy możliwość przełączania się między postaciami w dowolnym momencie misji by utrzymać ciągłość akcji ale w takim razie nasuwa się tu pytanie - czy wszystkie misje głównego wątku będziemy wykonywać w trójkę? Według mnie to byłoby nudne i zbyt proste. Choć miałem chwile zwątpienia po tym co przeczytałem na skanach to wierzę, że studio R* przemyślało tę kwestię do końca i zrobią wszystko tak żeby każdemu z nas mordka się cieszyła :)
Zdecydowanie mój typ pada na misje sanitariusza. Głupie, nudne i czasochłonne, do tego dochodzi wymóg sporej precyzji bo jak ktoś wcześniej wspomniał karetki w GTA prowadzi się fatalnie a i pacjenci często wybierają sobie tak wyrafinowane miejsca gdzie dojazd eRką jest praktycznie niemożliwy.
Szkoda, że typujemy tylko nawiązania do filmów z Vice City bo jako, że nie jestem kinomanem to nie znam owych nawiązań wcale. Temat chyba troszeczkę zbyt trudny no ale skoro nie potrafię znaleźć żadnych nawiązań w VC, napiszę o nawiązaniu do filmu, które wystąpiło w SA. Mianowicie chodzi mi o ostatnią misję End of the line i akcję z wozem strażackim. Podobna sytuacja miała miejsce pod koniec filmu Lot Skazańców, który jest jednym z moich ulubionych filmów jakie znam.
A ja typuję wyścigi zabawkami remote control z Vice City odpalane po zajęciu miejsca kierowcy w dostawczaku Top Fun Uwielbiam takie wyścigi zwłaszcza jeśli mowa o samolocikach i helikopterach ;]
Siema. Mógłby mi ktoś podać listę wszystkich gier, które działają i wyglądają tak samo na obu tych konsolach? Mam na myśli tytuły takie jak:
GTA Liberty City Stories
GTA Vice City Stories
Manhunt 2
Midnight Club 3 DUB Edition
B-Boy
The Warriors
itp itd...