Musisz mieć ostro porysowaną płytke. Poszukaj jakiś programów do odzyskiwania danych z takich płytek, są tez chyba jakies płyny które te rysy likwidują.
no faktycznie dobra analiza. Chociaż ja większość zobaczyłem na trailerze to analiza jest naprawdę dobra. No chociaż ten freeway naprawdę wygląda trochę dziwnie i dla mnie to jest raczej inny motor.
ja zgodzę się ze zdaniem kruka. Niektóre gry mają naprawdę dobrych następców, ale to są gry które nie mają zbyt rozbudowanej fabuły. Za to te gry które w pierwszej części (tak jak max payne) mają naprawdę bardzo dobrą fabułę w następnych wersjach ogólnie fabułę mają do dupy (pomijając GTA, bo tutaj fabóła zawsze jest dobra :D) jedynie grafika i możliwości są lepsze. Dlatego moi zdaniem Max Payne jedynie w wersji pierwszej był dobry, ale to tylko dlatego że dla mnie najważniejsza jest fabuła. Ale posta napisałem to masakra, ale takie jest moje zdanie i nic na to nie poradze.
To tłumaczenie jest naprawdę dobre. Nawet mi po części się przydało. No, a to zdanie z którym mieliście problem to sdr przetłumaczył naprawdę z sensem.
Ale jak dla mnie na tym screenie nic nie wskazuje na to że to jest przechodzenie po cichu, w końcu jak by to było po cichu to ten żołnierz nie próbował by uciekać helikopterem.
Oj wydaje mi sie addiko że reinstal tutaj nie pomoże. Wpisane kody zapisane są w save'ach, tak więc jeżeli kod został wpisany i gra została zapisana to raczej z tym savem nie da sie nic zrobić. Taka moja dobra rada jeżeli wpisujesz kody to nie zapisuj gry
Nieważne o czym będzie. Ważne czy będzie dobry. No i ja również czekam na kolejne części Hitlista i JJ, jak dla mnie najlepsze filmy jakie zostały nakręcone w GTA
no to najlepiej jakbyś poszukał sacamhack i SanAnStudio, bez tych programów ciężko będzie nakręcić dobry film. No i najlepiej jakbyś zaczął od napisania jakiegoś scenariusz
Według mnie nie można jasno powiedzieć co ma największy wpływ na grywalność. Dla niektórych faktycznie gra bez dobrej grafiki jest niczym, ale dla porównania weźmy jakiegoś melomana który bez dobrego dźwięku nie pogra w daną grę zbyt długo. Trzeba oczywiście wspomnieć też o osobach ze słabszym sprzętem (a takich nadal jest sporo, np JA) które nawet nie odpalą gier z super hiper grafą. Jednak moim zdaniem najmniej ważne jest jaka jest grafa albo dźwięk, jeżeli gra będzie miała fabułę do dupy to wtedy naprawdę mało kto w nią będzie grał. Jeśli gra ma dobrą fabułę to się do niej często powraca tak samo jest gdy są dodane różne dodatki które przedłużają rozrywkę, jak chociażby tryb multiplayer.
Szkoła samochodowa nie jest trudna. Jeśli byś chciał na złoto wszystko zaliczyć to byś sie trochę na niektórych testach musiał postarać ale na brąz nie powinieneś mieć kłopoty, tylko że musisz próbować a ne rezygnować po kilku próbach