GTA: Los Santos Stories to jest dobry pomysł. Tylko że historia musiała by się dziać kilka lat przed The Introduction. Najlepiej jakby były to czasy sprzed wyjazdu CJ do LC. No i oczywiście główną postacią musiałby być ktoś nowy z konkurencyjnego do GS gangu.
Gdy wyszła jedynka nie miałem jeszcze kompa. Dlatego grało się w szkole. Z dwójką tak samo. No ale jak wyszła trójka to już pograłem u siebie ;)
Ogólnie jak dla mnie na tamte czasy gta1 było taką gra że ciągnęło mnie do szkoły jak nigdy
Ludzie dlaczego nic nie piszecie. Wiem że ludzie na tym forum są spoko tylko trochę mało piszecie. Nie jest was ( już nas wielu, ale to tylko dlatego ze jest mało nowych tematów i ogólnie mało nowych postów. Ludzie weźcie się do pisania a Forum GTG stanie się jednym z najlepszych i najliczniejszych for na polskiej scenie GTA.
No to jak już są takie prośby. To ja chciałbym zobaczyć jak wygląda ten huragan. Niby jest extra nowym zjawiskiem pogodowym. Jak się domyślam nie tylko ja bym chciał to zobaczyć. Z góry dzięki !!!!!!