- dobrze nawalam z ukrycia (tj. jak mnie nikt nie widzi, to zdejmę go w 3 sekundy, nie tak jak Mur, w 4, lama xD)
- dobrze walczę w grupie (jak jestem sam to tylko z ukrycia)
- w sytuacjach kryzysowych nieźle ****alam z pola walki xD
- jak gram na klanówach to gtg zawsze wygrywa. o.
MINUSY:
- często tracę rozum i walczę nie wiadomo gdzie, strzelam nie wiadomo gdzie i nie wiem, że za mną jest 3 gości, którzy we mnie nawalają
- nie zawsze dobrze orientuję się w terenie (nie zawsze dostrzegam przeciwnika za sobą)
- kradnę fragi eskejdowi
No, jeśli będziemy walczyć obrzynami, to lepiej szybko zając dach, bo może być krucho. Mi średnio idzie walka z obrzynem, walka z Lothronem zajęła mi minutę, po czym przegrałem. Ale w grupie może być lepiej. ;>
No, wreszcie jakieś małe zmiany co do klanówek. Mi się podoba walka 1v1 na DE (nie lubię sztucznych ***ów :c), mam tylko obawy co do tego, że dla nas mp5, dla nich obrzyny. Wiadomo, mp5 ma większy magazynek, ładuje się szybciej, ale jeden strzał takim obrzynem i ponad połowa hp Ci ucieka (jeśli nie cała). W dodatku to nie wymaga żadnych umiętności, podejrzewam, że S.T.A.R.S. będą biegać dookoła nas i czekać aż trafią. No, ale nic, zobaczymy. Jeśli się zorganizujemy i będziemy walczyć grupą, wygramy.* :>
Obecnie forum przegląda 150 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 150 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami