Sory że zmienie temat, ale chcialbym wtrącić troche o GTAG ... Nie wiem czy wszyscy doczytali, ale szukam redakcji, paru artmenów i newsmanów... Przyjme każdego kto jest chętny do współpracy... i się nie bedzie obijał... ( GG 2375967 )
Nie tyle co słabej jakości ale przepuściłem go przez filtr rozdzielczość, mniej pikseli... chciałem troche rozmazac, chyba nie wyszło... NAWET napewno... postaram się lepsze zrobić, ale to chyba jest lepsze od poprzedniego?
Od do wszystkich nowych newsów przypilnuje zeby były Żródła... chociaż obejżyj początkowe newsy... tam są...
(chyba) Umówiłem się z Sdr'em może mi pomoże.
Strona nie ma być "pod garniak" ma być "wesoła" ;]
Mi wydaje się ze wystarczy mieć 3000 zeby "wygrać" (nom ponad 3500 też jest ponad 3000) ale badźmy dokładni. Zalezy też z jaką dziewczyną jeździsz każda ma swój ulubiony klub, prędkość jazdy. Możliwe, że np zabardzo obijasz samochód podczas jazdy, zobacz co ci mówi gdy jedziesz...
HitcH zawsze ma jaką laske na ava w końcu prowadzi strone o modelkach itd to ma tych zdjęć pełno... Ja sie staram zawsze mieć tego samego avatara wszędzie...
Dzięki, zajże napewno. Nom a jaki CMS mam wsadzić, PHP Nuke? nie dzięki, mi najbardziej pasuje jPortal. Napisałbym sam CMS'a ale jak strona nie będzie działać za np misiac to po co? (odpukać). A co SDR ile chcesz ;] hehe na GG 2375967 moze sie dogadamy jakoś ;]
ok postaram się wszystko pozmieniać na lepsze, ostatnio były problemy, dużo treści strony zostało stracone... Strona jest wolna bo na darmowym serwerze... narazie nie opłaca się żandego wykupywać... Musze znaleźć jakiegoś grafika może mi pomoze w grafice strony... może ktoś zna jakiegoś?
Newsy już uzupełniam,(sam nie miałem neta dość długo i byłem zajęty, ale teraz nadrobie wszystko) Dzięki za i tak dobre oceny, i że nie było txt typu "kolejna strona o GTA, jeszcze na jP..."
Postaram się jak najszybciej wszystko zakutalizować i przerobić strone tak jak radzicie, zobaczymy co z tego wyniknie.
Może są jeszcze jakieś rady?
BTW. Poleci mi ktoś inny darmowy serwer?
PS. Serwer jeszcze teraz ma awarie i nie można nic zmieniać...