Gość

Rejestruj

błąd
Musisz być zalogowany!
Zaczekaj...
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 01.11.2024 03:25
· GTAthegame · Forum · Posty Użytkownika Dj Neus
Szukaj · phpBB ·
· Wybierz stronę: 1
Dj Neus
www.gtagames.cba.pl · napisany: 19.01.2006 17:46
Sory że zmienie temat, ale chcialbym wtrącić troche o GTAG ... Nie wiem czy wszyscy doczytali, ale szukam redakcji, paru artmenów i newsmanów... Przyjme każdego kto jest chętny do współpracy... i się nie bedzie obijał... ( GG 2375967 )
www.gtagames.cba.pl · napisany: 16.01.2006 14:25
Nom wiesz, a co bielizna ci się nie podoba xD wolałbyś pewnie bez ;P Hehe na fakcie to jak dasz nowy lay to będzie git... i zmniejszysz logo.
www.gtagames.cba.pl · napisany: 15.01.2006 17:43
Nom wiem, że jest różnica...

Tak jakos sobie następna... połowe stron w necie byś musiał zlikwidować żeby został tylko te największe... (połowe ekhem ....)

Lubie GTA i chce się sprawdzić w tworzeniu strony... może kiedyś moja strona o ile przetrwa też będzie słwna... kto wie jak się wszystko potoczy...

+++ EDIT (15.01.2006 17:50):

Dobra, prosze o zamkniecie już tematu... bo wydaje mi się że schodzi na niewłaściwy tor. Dzięki wszystkim za miłe jak i niemiłe słowa...

dop by dj_link: narazie nic nie będziemy zamykali. proszę się trzymać tematu, czyli oceniać/opisywać strone. thx
www.gtagames.cba.pl · napisany: 14.01.2006 19:52
Nie tyle co słabej jakości ale przepuściłem go przez filtr rozdzielczość, mniej pikseli... chciałem troche rozmazac, chyba nie wyszło... NAWET napewno... postaram się lepsze zrobić, ale to chyba jest lepsze od poprzedniego?

Od do wszystkich nowych newsów przypilnuje zeby były Żródła... chociaż obejżyj początkowe newsy... tam są...

(chyba) Umówiłem się z Sdr'em może mi pomoże.

Strona nie ma być "pod garniak" ma być "wesoła" ;]
Problem z Dziewczyną · napisany: 13.01.2006 22:19
Mi wydaje się ze wystarczy mieć 3000 zeby "wygrać" (nom ponad 3500 też jest ponad 3000) ale badźmy dokładni. Zalezy też z jaką dziewczyną jeździsz każda ma swój ulubiony klub, prędkość jazdy. Możliwe, że np zabardzo obijasz samochód podczas jazdy, zobacz co ci mówi gdy jedziesz...
Wasze dziwne avatary... · napisany: 13.01.2006 22:15
HitcH zawsze ma jaką laske na ava w końcu prowadzi strone o modelkach itd to ma tych zdjęć pełno... Ja sie staram zawsze mieć tego samego avatara wszędzie...
www.gtagames.cba.pl · napisany: 13.01.2006 22:11
Już zmieniłem dość dużo na stronie, do ideału jeszcze BARDZO dużo brakuje... ale nie jest jescze najgożej... Co jeszcze byście proponowali do zmiany?
www.gtagames.cba.pl · napisany: 13.01.2006 21:40
Dzięki, zajże napewno. Nom a jaki CMS mam wsadzić, PHP Nuke? nie dzięki, mi najbardziej pasuje jPortal. Napisałbym sam CMS'a ale jak strona nie będzie działać za np misiac to po co? (odpukać). A co SDR ile chcesz ;] hehe na GG 2375967 moze sie dogadamy jakoś ;]

+++ EDIT (13.01.2006 21:41):

GrzesieK napisał:

Edit: pierwsza ujdzie graficznie, druga niet :

Pierwsza tzn?? jaka druga?? o co chodzi??
www.gtagames.cba.pl · napisany: 13.01.2006 18:50
Dzięki może skożystam... zobacze jeszcze może znajde darmowego hehe ;]
www.gtagames.cba.pl · napisany: 13.01.2006 18:18
ok postaram się wszystko pozmieniać na lepsze, ostatnio były problemy, dużo treści strony zostało stracone... Strona jest wolna bo na darmowym serwerze... narazie nie opłaca się żandego wykupywać... Musze znaleźć jakiegoś grafika może mi pomoze w grafice strony... może ktoś zna jakiegoś?
Newsy już uzupełniam,(sam nie miałem neta dość długo i byłem zajęty, ale teraz nadrobie wszystko) Dzięki za i tak dobre oceny, i że nie było txt typu "kolejna strona o GTA, jeszcze na jP..."
Postaram się jak najszybciej wszystko zakutalizować i przerobić strone tak jak radzicie, zobaczymy co z tego wyniknie.

Może są jeszcze jakieś rady?

BTW. Poleci mi ktoś inny darmowy serwer?

PS. Serwer jeszcze teraz ma awarie i nie można nic zmieniać...
· Wybierz stronę: 1
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 01.11.2024 03:25
·
Obecnie forum przegląda 114 gości oraz 0 z 6675 zarejestrowanych użytkowników
Razem: 114 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Urodziny obchodzą dziś · czatyrko (31) · Wszystkiego najlepszego!
Napisano 25243 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami
STATYSTYKI »
news · forum · blogi · mobile · rss · pliki · filmy · njoy · szukaj · mapa
© 2004 - 2024 GTAthegame
Kopiowanie materiałów bez zgody autorów jest zabronione!
Wszystkie prawa zastrzeżone · Polityka prywatności · Cookies