Gość

Rejestruj

błąd
Musisz być zalogowany!
Zaczekaj...
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 01.11.2024 05:35
· GTAthegame · Forum · Posty Użytkownika GeeWhiz
Szukaj · phpBB ·
· Wybierz stronę: 1 2
GeeWhiz
Drukarka/Urządzenie wielofunk. · napisany: 12.08.2013 10:39
Chciałbym zakupić drukarkę do użytku domowego, względnie urządzenie wielofunkcyjne. Interesuje mnie automatyczny druk dwustronny z możliwością wydruku kilku stron na jednym arkuszu, a także tanie zamienniki (tusz albo toner) lub samodzielna regeneracja (tusz). Zastanawiam się nad kupnem HP 3525 ze względu na wymienną głowicę, ale wiem że z drugiej strony jest problem z zamiennikami. Jakie macie opinie na temat tego modelu, może polecicie mi coś lepszego. Przedział cenowy do max. 400 zł.

Z góry thx za pomoc.
SAMP, VCMP, MTA event? · napisany: 07.08.2013 19:59
U mnie raczej nie powinno być żadnych komplikacji.
SAMP, VCMP, MTA event? · napisany: 06.08.2013 21:06
Na SA-MP też się piszę, do IV nie posiadam dodatków, trzeba tylko ustalić jakiś sensowny termin, nie mam nic przeciwko by spotkania odbywały się cyklicznie, pod warunkiem, że oczywiście zbierze się jakaś sensowniejsza grupka chętnych :)
bedzie mi chodzic gta 4 ? · napisany: 06.08.2013 21:02
Chodzi Ci o lagowanie czy klatkowanie ?, klatkować przy takim sprzęcie raczej nie powinno, a lagi to zupełnie inna sprawa...
Max Payne 3 problem! · napisany: 23.07.2013 19:05
OK, dokonałem reinstalacji gry, musiałem ręcznie instalować łatki (problem z tą 1.0.0.72), nawet tryb czystego bootowania nie pomógł.

W tej chwili wszystko działa, ale tryb multi - tragedia, też macie problemy z przyłączeniem się do rozgrywki?
Max Payne 3 problem! · napisany: 23.07.2013 11:31
A pamiętasz może jaki numerek nosiła ta łatka? Niestety nie grałem w Max'a ponad pół roku, a błąd wyskakuje właściwie zaraz po próbie uruchomienia gry, a żadne dostępne aktualizacje nie wyświetliły mi się.
Max Payne 3 problem! · napisany: 23.07.2013 11:06
Witajcie, chciałem sobie ostatnio odpalić MP 3. Dotychczas nie miałem z grą większych problemów, jednakże dzisiaj otrzymałem takie oto powiadomienie. Gra oczywiście oryginalna, staram się przeprowadzać w miarę możliwości aktualizacje Windows'a.

Podaje jeszcze jaki mam sprzęt:

2 GB RAM
Win XP SP 3
GeForce 9600 GT
Intel Core 2 Duo E8400, 3 GHz

Z góry dzięki za pomoc.
Nasze biurka · napisany: 11.07.2013 09:25
Nie mam jak zdjęcia zrobić..., poza tym do nauki z biurka nie korzystam, bo nie mógłbym w jednej i tej pozycji wytrzymać dłużej niż 1 h.
Coś nie tak z IV · napisany: 04.04.2013 13:59
Robiłeś jakąś podmiankę aut ? Czytałem kiedyś, że nawet niektóre patche potrafiły sprawiać tego typu problemy, tak samo podmiana auta. Możesz spróbować utworzyć nowy profil i zobaczyć czy błąd będzie występował nadal.
Analiza screenów [27 marzec] · napisany: 30.03.2013 20:16
Swoją drogą to dobrze, jeśli będą pojawiać się jakieś elementy z poprzedniej części. Ekipa wypracowywała świetne klimaty do poszczególnych odsłon, właśnie na zasadzie takich zestawień coś nowego i coś starego. Ja zawsze wszystkie części traktowałem jako jedną całość i szukałem jakichś stałych schematów. Niestety zabrakło mi nawiązań do poprzednich części w IV, co bardzo rzutowało mi na grywalność. Cieszę się, że będzie minigun, możliwość jazdy rowerem, bardzo zróżnicowany teren i umożliwiona jego dogłębna eksploracja, a to wszystko spowite realizmem.
Książki... · napisany: 16.03.2013 21:08
W końcu znalazło się forum na którym napotkałem na znaczny dorobek czytelniczy użytkowników.

Tytułem wstępu powiem, że na swoim kierunku muszę czytać dość sporo cegieł, zatem w ciągu roku trochę mi pozycji do rąk wpada.
Od kilku lat sporo czytam publikacji historycznych, przede wszystkim okresy średniowiecza np. "Polska Piastów" pana Jasienicy jeśli dobrze pamiętam.

Dość dobrze czytało mi się biografię A. Hitlera autorstwa Karola Grunberga. Polecam książkę wszystkim tym, których interesuje okres dojścia wodza do władzy. Ponadto opisane są stosunki z Sowietami, a także charakterystyka najważniejszych osób w państwie Rzeszy Niemieckiej.

Jeśli chodzi o inne klimaty, to kilka lat temu czytałem trochę publikacji na temat mafii. Geneza, struktury, charakter i miejsce działalności. Tutaj polecam "MC Mafia" Misha Glenny. Dużo ciekawostek, przyjemnie się czyta.
Router dla domu · napisany: 10.02.2013 10:41
Witajcie,

Kieruje do was małe zapytanie. Mieszkam w domku, mam internet bezprzewodowy, chciałbym jednak zmienić router, ponieważ może pociągnąć jedynie 2 stanowiska, a przynajmniej na 3/4 potrzebuje, w dodatku ma już z 5/6 lat.

Chodzi mi o jakiś lepszy sprzęt, również by TV obsługiwał, orientacyjnie cena tak do 200 zł.
gta iv blokuje się. · napisany: 03.02.2013 09:28
Na twoim miejscu pomyślałbym nad wymianą całego sprzętu (jeśli już). Ewentualnie jeżeli bardzo mocno ci zależy żeby zagrać w grę, to zainstaluj XP z service pack 3. Co prawda, nie wiem jak pozostałe podzespoły, ale znam ludzi którzy mając taką kartę graficzną jak ty, i tyle samo ramu na Xp są w stanie GTA pociągnąć.
(15) Najlepsza parodia/reklama · napisany: 13.12.2012 12:28
"Cluckin' Bell"

Nigdy nie zapomnę kiedy pierwszy raz grając w SA usłyszałem piosenkę. Były chyba nawet jej 2 wersje. W każdym razie utwór, jak również wszelkie inne działania marketingowe (stroje pracowników, czy sposób w jaki witali się z nami przebierańcy), a to wszystko związane właśnie z Cluckin' Bell były dla mnie najzabawniejsze.
(14) Grand Theft Auto · napisany: 20.11.2012 14:17
Sanchez - już od początku gry w GTA: Vice City przypadł mi do gustu. Jeden z nielicznych (jeśli nie jedyny) motor przystosowany do wszelkich skoków i trików. Jest lekki, zwinny - ma dosyć duże przyspieszenie. Nie sposób pominąć również tego, że jest cholernie niebezpieczny - chyba najwięcej razy udało mi się zabić gł. bohatera właśnie na tym motorze :). W każdym razie cieszę się, że pojazd ten pojawia się w kolejnych odsłonach serii. W szczególności fajnie jeździło się nim na terenach górzystych i piaszczystych.
Trzej muszkieterowie · napisany: 08.11.2012 22:16
W moim mniemaniu pomysł dobry, ale poczekajmy z oklaskami do czasu, aż sami dostaniemy w swoje ręce grę. Nie wiemy na razie, jakie relacje będą panowały pomiędzy poszczególnymi postaciami - czy będą się znały z jedynie z widzenia - jak w przypadku epizodów z IV, czy może jest to rodzina mafijna. Uważam również, że problem może stanowić podział misji pomiędzy poszczególnych herosów. Mam nadzieję, że R* nie wprowadzi w tym względzie "chaosu". Swoją drogą, ci którzy narzekali na rozwojowość, a właściwie jej brak w odniesieniu do serii, chyba się trochę zdziwili.
(13) najbardziej irytujący element · napisany: 29.10.2012 20:06
Ja z kolei nigdy nie zapomnę misji Supply Lines z San Andreas, która była (chyba drugą u Zero). Zawsze musiał pojawić się jakiś szkopuł, czasami wybuchł samolot, skończyło się paliwo. Były też czynniki zewnętrzne: komputer się zawiesił, młodsze rodzeństwo się do sprzętu dobrało - aghh nigdy tego nie zapomnę.
(12) Najlepszy motyw filmowy · napisany: 28.10.2012 19:50
Miami Vice, - przede wszystkim duet Vance - Vercetti jest poniekąd zaczerpnięty z filmu; klimat - samochody, Malibu Club, jachty, przestępczość zorganizowana itd. Poza tym przez serial przewinęło się wielu znakomitych aktorów i gwiazd z innych branż. Także nie sposób pominąć tego w rozważaniach.
(10) Ulubiony gang · napisany: 03.09.2012 21:31
Mafia Leone z GTA 3. Warto wymienić dosyć ciekawe struktury organizacyjne, charakterystyczny strój - czarne garniaki i oczywiście pojazd Sentinel. Poza tym to chyba jedyny gang w 3, który posługuje się shotgun'em.

A tak nawiasem to chyba mój pierwszy post - pozdrawiam!
· Wybierz stronę: 1 2
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 01.11.2024 05:35
·
Obecnie forum przegląda 304 gości oraz 0 z 6675 zarejestrowanych użytkowników
Razem: 304 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Urodziny obchodzą dziś · czatyrko (31) · Wszystkiego najlepszego!
Napisano 25243 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami
STATYSTYKI »
news · forum · blogi · mobile · rss · pliki · filmy · njoy · szukaj · mapa
© 2004 - 2024 GTAthegame
Kopiowanie materiałów bez zgody autorów jest zabronione!
Wszystkie prawa zastrzeżone · Polityka prywatności · Cookies