1Gdy gram w gta sa i jestem w trzecim mieście i jestem na misji w rzżni czy sklepie z miesem to gdy jestesm juz przy wejsciu i zabijam ostatniego kolesia to gra sie wyłancza i komp sie zawiesza .A niemozna wyjśc z budynku jessli go sie niezabije.Od nowa instalowałem gre i nic niepomogło .Szkałem pacza ktury by naprawił te błąd ale nigdzie nieznalazłem ..
pROsze o pomoc o jakeigos patcha lub coś co by pomogło
2.zainstalowałem program do zmienania samocoduw i niewiem wjakim pliku są zapisane wózki .JAKTOŚ WIE TO NIECH POWIE .PLIS.\
3 NA TEJ STRONCE SĄ SUPER WUZKI DOGTA SA ALE TEZ NIEWIEM W KTURYM PLIKU JE UMIESCIĆ .PROSZE O SKAZÓWKI
fan a ty masz orygina; ?
do kolegi ktory zalozyl temat, ic po suofnik
Co do 1, zmien na chwile jezyk na inny. Tez mialem ten problem wystarczylo ze gralem te misje na innym jezyku, pozniej moglem juz ustawic spowrotem polski.
rp: 5548 skąd: z domu.
simspl26 napisał: EJ FAN JAK TAKI MADRY TO MOŻE DAJ NAMIAR BO WIESZ MOZE BYC DUZO PLIKU A JAK JA SZUKAŁEM TO NIEZNALAZŁEM ..
A Z TYM 3 TO JEST LINK DO CZEGOS CZY COŚ INNEGO
Ten link to jest do poradnika, w którym pisze jak zainstalować auto. Przeczytaj go to nie będziesz miał problemów.
A o jaki namiar ci chodzi? Dokładna ścieżka do pliku? -> W twoim folderze z GTA wchodzisz do katalogu models i w nim jest ten plik: gta3.img. Musisz otworzyc go w IMG Tool 2.0 i tam znajdziesz wszystkie auta. No, ale dalej to sobie już doczytaj na tej stronce co ci fan dał.