rzyłka, ty to jesteś nab. Jakbys miał Operę to nie byłoby problemu, bo tam jest taka fajna opcyja, że zaznaczasz tekściwo, a potem "Przejdź pod ten adres" heheee!
Film mi się nie spodobał, trywialny i wieje nudą.
Poza tym ten film ma #31 miejsce Najczęściej oglądanych filmów dzisiejszych w kategorii Gier - ROTFL!
Janciwo napisał: rzyłka, ty to jesteś nab. Jakbys miał Operę to nie byłoby problemu, bo tam jest taka fajna opcyja, że zaznaczasz tekściwo, a potem "Przejdź pod ten adres" heheee!
Wiem ze wiekszość moich filmow byla dnem ale co odcinek staram sie coraz bardziej i niewiem co jest bledem ze sie nie podoba. ogladalem z 20 razy KillVe ktory wam sie tak podobal i jedyne co zauwazylem takiego to fabuła i efekty białe. Napiszcie plusy i minusy, to postaram sie zmniejszyc ilosc minusow. Ja naprawde nie robie tego na odpałe.
ryder_pl napisał: Wiem ze wiekszość moich filmow byla dnem ale co odcinek staram sie coraz bardziej i niewiem co jest bledem ze sie nie podoba. ogladalem z 20 razy KillVe ktory wam sie tak podobal i jedyne co zauwazylem takiego to fabuła i efekty białe. Napiszcie plusy i minusy, to postaram sie zmniejszyc ilosc minusow. Ja naprawde nie robie tego na odpałe.
Jeżeli film jest tak dobry jak mówisz, to wydaje mi się że inni oceniają go tylko po twoim nicku, jeśli wiesz o co mi chodzi. Sam dokładnie nie mogę stwierdzić jak jest, bo szczerze mówiąc nie mam teraz czasu na obejrzenie go. W najbliższym czasie jednak postaram się zobaczyć i wystawię ocenę.
Obecnie forum przegląda 181 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 181 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami