Klimat gtaIII ma ok, ale mierny przy Mafii, ale to oddzielny temat. Nie wiem nad czym tu spekulować to normalne że te gierki ktore teraz wychądzą są fajne, a te który wylazly 5 lat etmu są mierne. I to sie nigdy nie zmini...
Mafia jeśli się nie myle rozgrywa sie w latach 30-tych, 40-tych, a GTA3 w 90-tych chyba wiec jak maja miec taki sam klimat...
odnosnie tematu - SA daje bardzo duze mozliwosci w porownaniu z poprzednii czesciami, jednak grafika nieznacznie rozni sie od tej z VC, dlatego jest takie wrazenie przy graniu przez 2h i potem...
odnosnie samego SA to szczerze mowiac grafika na PC w porownaniu z PS2 jest powalajaca, ale niestety (lub 'stety') ogolnie gra sie lepiej na PS2
dlaczego?
bo PS2 jest przeznaczona do tego zeby sie na niej dobrze gralo, a komputer jest narzedziem bardziej uniwersalnym...
Szakal napisał: to normalne że te gierki ktore teraz wychądzą są fajne, a te który wylazly 5 lat etmu są mierne. I to sie nigdy nie zmini...
Dziwne że sie nie zmieni, skoro wielu ludzi preferuje stare gta typu GTA1. a dzieciaki które patrzą tylko na grafikę i grają na kodach nie zwracają uwagi na najważniejszą cechę gry - grywalność - która wg mnie w SA była słabsza niż w (kolejno) GTA1 i GTA2
Cytat: Dziwne że sie nie zmieni, skoro wielu ludzi preferuje stare gta typu GTA1. a dzieciaki które patrzą tylko na grafikę i grają na kodach nie zwracają uwagi na najważniejszą cechę gry - grywalność - która wg mnie w SA była słabsza niż w (kolejno) GTA1 i GTA2
Są jednak gry, w których grafika odgrywa ważną rolę^^ Ale mimo wszystko gdyby nie grywalność to nie przykułyby nas na dłużej do monitora :)
Cytat: Mafia jeśli się nie myle rozgrywa sie w latach 30-tych, 40-tych, a GTA3 w 90-tych chyba wiec jak maja miec taki sam klimat...
Myślę, że Szakalowi chodziło o jakość odwzorowania klimatu a nie próbę porównania ich.
Szit, ciagle mi się myli 'quote' z 'edit'. Już nawet raz jednego posta martina zedytowałem przypadkiem.. argh!
---
Szakal napisał: Klimat gtaIII ma ok, ale mierny przy Mafii, ale to oddzielny temat. Nie wiem nad czym tu spekulować to normalne że te gierki ktore teraz wychądzą są fajne, a te który wylazly 5 lat etmu są mierne. I to sie nigdy nie zmini...
OMG - Warcraft III jest wg. Ciebie mierny bo wyszedł kilka lat temu? GTA1 jest wg. Ciebie mierne, bo wyszło lata temu? No nie róbmy jaj! ; o
rp: 5932 skąd: ToruŃ (big city life :)
Fakt faktem- moje zamiłowanie do Jamajcji musiało się przenieść na podobny klimat : VC. Ta gra pobija wszystkie o głowe, zaryzykował bym i powiedział że to Gra mojego zycia :)
LOL. W Vice misje telefoniczne były nudne? xO Ok, może dwie pierwsze, ale później były spoko. A VC owszem jest nadal *** grywalne - Nawe postanowiłem zrobić skinpacka, ale nie mogę dojść co robię źle przy podmienianiu plików txd xO
byl przypadek ze gosciu w stanie krytycznym zostal zabrany do szpitala i nawet nie pamietam, ze moze on zmarl, po tym jak ilestam dni gral w kawiarence w gry, z przerwami tylko na potrzeby WC'towe. pisalem nawet kiedys o tym newsa...