Mam takie pytanie, czy ktokolwiek wie skad jest zaciagniety glowny motyw z SA ( ten co w intro brzmi )? prosilbym o tytul lub o jakiekolwiek informacje na ten temat. pozdrawiam i dzieki
z tego co kojarzę to jest to kawałek nagrany na potrzeby gry. tutaj był nius o płycie maylay'a ale link już nie działa ;s mam jen song, więc jak co to mogę wysłać.
edit: sprawdź też to. to jest chyba sama muza, ale mam też wersję 'śpiewaną' ;p
kura jak ja dawno tego nie sluchalem... dzieki ze mi przypomniales ten theme jest genialny... jak pierwszy raz odpalilem SA to ta muza mnie rozwalila... to jest swietne!
a śpiewana wersja to jest głos Young May Laya tego co głos pod CJ'a podkładał. Jak chcesz to powiedz to wrzuce na jakiś serwer ale powiedz jaki ^_^ (np. rapidshare :OOO)
to wrzuc ta wersje, moze byc wyslijto, moze byc rapid, byle nie megaupload. wrzuc wszystko co masz zwiazane z tym motywem.
pztm wydaje mi sie ze gdzies w radiu slyszalem nute, ktora tym piszczacym motywem "zalatywala" w sensie podobny motyw, zlozony z tych samych sampli, tylko w roznej kolejnosci - tak mi sie zdaje. jesli ktos cos o tym wie to tez poprosze ;]