rp: 14079 skąd: prawie Białoruś
wierzba na widzisz. Nazwa miała się nie kojarzyć ani z Niko z IV ani z kikoo, a jednak. Nazwa odgrywa podstawową rolę.
Na przykład:
Mamy stronę o GTA (doskonały przykład bo powstają jak grzyby po deszczu). Serwis jest świetny ma własny CMS znakomity lay itp. Ale ma jedną wadę. Ma nazwę GTAToGra (na przykład, albo jakaś badziewną) Użytkownicy wejdą popatrzą, niektórzy zostaną. Na innych stronach jesteś poniżany tylko przez nazwę.
Troche głupie, może złapałeś o co mi chodziło bo jak sam to czytam to nie rozumiem.
@lazlow czemu się tak denerwujesz w RDS ?
a czemu akurat ma sie kojarzyc z gta czy z kikoo, jest wiele osob, ktore nie znaja gta lub w ogole niko nie bedzie kojarzyc sie z gta. nazwa jest jaka jest, niechsie kojarzy wam z czym chce, nie jest to natomiast beznadziejna nazwa taka jak SIDŻEJ.prv.pl, GtAtOgRa.prv.pl, SuPeRzAjEbIsTaDuPaWgTa.prv.vgh.org.info.com.pl
a wlasnie chce zeby kojarzylo sie z GTA, bo przeciez moje filmy (i zapewne innych uzytkownikow) beda robione w gta. a co do kikoo to na mojej stronie jest button promujacy i nikomu juz nie bedzie sie z kikoo kojarzyc. zamknac temat