Wiec jak juz pisalem na gg, obrobka bardzo ladna, muzyka mi jak najbardziej podchodzi, co do trickow to niektore troche takie syfiaste, ale ogolnie "jest na czym zatrzymac wzrok". Jak juz tu ktos napisal, mogles sie troche postarac z napisami koncowymi, ale to juz jakos ujdzie. Duzy minus za to, ze uczeszczasz na te same miejscowki co ja i tera jak ja "wydam" stunta to sie bede czepiac, ze zgapilem od Ciebie ;x xP.
Ogolnie film oceniam na dobry, choc mogles niektorych trickow nie dawac ^^
stunty się powtarzają. nie koniecznie w tych samych miejscach, ale ich wykonanie jest podobne - to rzuca się w oczy. muzyczka w sam raz do skakania :p duży plus za dobrej jakości obraz! czym to kompresowałeś??? reszta ok. nie zauważyłem większych wpadek :]
rp: 21709 skąd: Warszawa
[iDobra, lothronik wrócił z sylwestra (krótko :(), wchodzi na GTAR i patrzy, że temat o zapowiadanym na GG stuncie się pojawi. Klika więc w linkz0rz'a, ściąga, ogląda w RealPlayerze, a po skończeniu zaczyna skrobać opinie...
Filmik ładnie zmontowany, szczególnie przejścia pomiędzy jednym stuntem a drugim podczas lotu, zatrzymania akcji też nieźle wyszły. Tylko w niektórych przejściach ta niebieska ramka ssie, ale cóź... ;x
No ale najważniesze som stunty. A som one niezłe, w ciekawych miejscach, ale bez takiego... hmz... no, brakuje im jednak czegoś. Niektóre są naprawdę efektywne, ale parę to takie na odwal się. Sorry. ^_>
Jakość filmu ok, wielkość w mb też nie jakaś straszna, a muza fajna, nie przeszkadzająca jakoś w oglądaniu... :D
A co było najgorsze z całego filmu? Napisy końcowe! Mogłeś się bardziej postarać. ;x