Gość

Rejestruj

· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 01.11.2024 03:28
· GTAthegame · Forum · Inter Global Films
Musisz Być Zalogowany
Szukaj · phpBB ·
· Wybierz stronę: 1
Stunts on NRG-500.
grzesiek napisany: 01.01.2006 08:37 Link Do Tego Posta
szmarki szmark

rp: 7550
KLIK!

Stunty na NRG-500, film tworzony z kumplem ;)
W podkładzie DJ Tomekk - Jump, jump

Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Zobacz Posty Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
guziol napisany: 01.01.2006 14:01 Link Do Tego Posta
thug

rp: 6903
Wiec jak juz pisalem na gg, obrobka bardzo ladna, muzyka mi jak najbardziej podchodzi, co do trickow to niektore troche takie syfiaste, ale ogolnie "jest na czym zatrzymac wzrok". Jak juz tu ktos napisal, mogles sie troche postarac z napisami koncowymi, ale to juz jakos ujdzie. Duzy minus za to, ze uczeszczasz na te same miejscowki co ja i tera jak ja "wydam" stunta to sie bede czepiac, ze zgapilem od Ciebie ;x xP.
Ogolnie film oceniam na dobry, choc mogles niektorych trickow nie dawac ^^

Nie chcialo mi sie 2 raz pisac ^^

Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Zobacz Posty Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
sdr napisany: 01.01.2006 22:47 Link Do Tego Posta
szew

rp: 90140
stunty się powtarzają. nie koniecznie w tych samych miejscach, ale ich wykonanie jest podobne - to rzuca się w oczy. muzyczka w sam raz do skakania :p duży plus za dobrej jakości obraz! czym to kompresowałeś??? reszta ok. nie zauważyłem większych wpadek :]

8/10

Marcin napisany: 01.01.2006 23:30 Link Do Tego Posta
szef.

rp: 21709
[iDobra, lothronik wrócił z sylwestra (krótko :(), wchodzi na GTAR i patrzy, że temat o zapowiadanym na GG stuncie się pojawi. Klika więc w linkz0rz'a, ściąga, ogląda w RealPlayerze, a po skończeniu zaczyna skrobać opinie...

Filmik ładnie zmontowany, szczególnie przejścia pomiędzy jednym stuntem a drugim podczas lotu, zatrzymania akcji też nieźle wyszły. Tylko w niektórych przejściach ta niebieska ramka ssie, ale cóź... ;x

No ale najważniesze som stunty. A som one niezłe, w ciekawych miejscach, ale bez takiego... hmz... no, brakuje im jednak czegoś. Niektóre są naprawdę efektywne, ale parę to takie na odwal się. Sorry. ^_>

Jakość filmu ok, wielkość w mb też nie jakaś straszna, a muza fajna, nie przeszkadzająca jakoś w oglądaniu... :D

A co było najgorsze z całego filmu? Napisy końcowe! Mogłeś się bardziej postarać. ;x

Ogólnie: 8-/10 ... ^^

grzesiek napisany: 02.01.2006 16:40 Link Do Tego Posta
szmarki szmark

Sdr - kompresowałem w Sony Vegas 6.0, na jakości chyba 75% ;)

Dzięki za oceny ^^

btw. druga część w drodze.

sdr napisany: 02.01.2006 18:33 Link Do Tego Posta
szew

rp: 90140
GrzesieK napisał:
kompresowałem w Sony Vegas 6.0

to jest freeware? zapodaj link :)

grzesiek napisany: 02.01.2006 20:02 Link Do Tego Posta
szmarki szmark

Niestety, ten program jest platny.

· Wybierz stronę: 1
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 01.11.2024 03:28
·
Obecnie forum przegląda 154 gości oraz 0 z 6675 zarejestrowanych użytkowników
Razem: 154 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Urodziny obchodzą dziś · czatyrko (31) · Wszystkiego najlepszego!
Napisano 25243 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami
STATYSTYKI »
news · forum · blogi · mobile · rss · pliki · filmy · njoy · szukaj · mapa
© 2004 - 2024 GTAthegame
Kopiowanie materiałów bez zgody autorów jest zabronione!
Wszystkie prawa zastrzeżone · Polityka prywatności · Cookies