...nie nie ukradli mi radia poprostu zadne radio w grze nie działa oprocz mp3 ktore sam zarzuce, nie wiem czy to wada ustawienia kompa czy trefne pliki=> gre sciagnałem z netu w jakims ultra skompresowanym ustrojstwie ktore z 300 mega robi 1,2 giga po dekompresji i nie wiem juz o co chodzi byłbym bardzo wdzieczny za jakas konkretna pomoc bo bez radia to lipa ....
Jeśli ściągnąłeś Vice City z neta tzn że jest to piracka kopia, innego wytłumaczenia nie ma. A na tym forum jak i chyba na każdym innym szanującym się forum za takie coś dostaje się bana !!!!!!!!!!!!!
A jeśli chodzi o pytanie to jesli masz taką lipną kopię to się nie dziw, pliki radia na pewno ne zostały w niej zawarte, jak i napewno wiele innych plikó, wykasuj to gówno puki jeszcze czas.
rp: 21709 skąd: Warszawa
nie jestem pewien ale 1,2 gb to chyba za malo jak na VC. hm. :C moze w ogole w tym co sciagnales nie ma plikow radia. lipa.
polecam zakupic wersje oryginalną.
zylkaa -> To wybieranie podczas instalacji dotyczy tego czy chcesz miec pliki radia na dysku, czy maja byc wczytywane z plyty : p
A przyznanie sie, ze ma sie pirata to nie jest najlepszy pomysl, sry man. Zamykam.