Mam pomysl nad zorbieniem nowej mapy do sa-mp. Ale ja jestem troche zielony w tworznieu map do sa-mp. Szukam więc osoby (ewentualnie 2) do tworzenia mapy "Real Life" ze mną... Chyba każdy wiee oco biega (realne życie). Więc jesli kots mi pomoże stworzyc mape bardzo dziękuje i zostanie opublikowana publicznie... piszcie w tym temacie.. Pozdoro Call
eee... ciężo werbować do projektu innych skoro samemu się nie ma o nim zielonego pojęcia ;/ wiem że to brzmi... okrutnie/?/ ale taka jest prawda... może poducz się w tworzeniu takich map, poczytaj tutoriale (chyba są jakieś) i jak zdobedziesz podstawy a wciąż będziesz uważał że dużo z tym roboty, to dopiero zacznij werbować ludzi. na razie imo to nie ma sensu.
rp: 8322 skąd: England
Sdr ma racje a ja sam nie mam nic do powiedzenia oprocz tego co napisal Sdr ale w tym poscie jednoczesnie nabijam i "zgadzam sie z adminem" (to w slangu nazywa sie jakos tak na p...)
PS. Same pomysly nie wystarcza by (za darmo) zwerbowac team niestety...
Musisz ściągnąć server do SA-MP z ich oficjalnej strony. Tam wewnątrz .zip'a bedzie folder o wdzięcznej nazwie Pawno. Znajduje się tam program do edytowania / tworzenia nowych skryptów. Skrypt zassasz z pierwszego posta w tym topicu.
Jednak chcę Cie ostrzec. Edytowanie skryptów równa sie co najmniej dobrej znajomoscie języka Pawno. A ten nie ukrywajmy - może być trudno przyswajalny. Minie baaardzo duzo czasu zanim bedziesz w stanie stworzyc calkowicie swoją idee. Ja rozumiem nie chcę Ci gasić zapału ale może być tak że stracisz chęci i bedzie po ptakach...
Wicko - jak komu. Po pierwsze dla początkujacych może być zniechęcający , a po drugie to i tak trzeba ostro łoić w Pawno aby w ogole coś z naszego skryptu wyszło.
Obecnie forum przegląda 53 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 53 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami