Witam.
Od razu piszę, że temat wątku ma sprowokować bo to co poniżej przedstawię trudno nazwać muscle carem, ale...
Postanowiłem rozruszać to smutne forum odpalając konkurs w którym możecie zgarnąć
Bull Shark Card GTA$500,000 lub
$5000 punktów DOUGHZ i sławę na wieki. Jeżeli to ma być konkurs, to musi być naturalnie jakieś proste pytanie konkursowe.
Drodzy Państwo... Pytanie brzmi:
JAKI PRZEBIEG MA POJAZD PRZEDSTAWIONY NA ZDJĘCIACH PONIŻEJ?
Proste, prawda?
Proszę o podanie wartości w kilometrach. Dla ułatwienia wprowadzam tolerancję błędu +/- 1000 km.
Dla większego ułatwienia zabawię się w mistrza ogłoszeń motoryzacyjnych:
- samochód ma jednego, pierwszego właściciela
- został wyprodukowany w 1998 roku
- kupiony w polskim salonie
- GWARANCJA PRZEBIEGU AUTA
- oryginalny lakier
- NIEMIEC nie PŁAKAŁ jak sprzedawał (bo nie sprzedawał)
Samochodem niestety nie miałem okazji się przejechać, ale właściciel zarzeka się że nic ostatnio nie odpadło, a pojazd jest zarejestrowany i ma aktualne badanie techniczne.
Czas trwania konkursu: 4 - 13.12.2015
Ogłoszenie zwycięzcy: 14.12.2015
Przekazanie nagrody: do 31.12.2015
W przypadku dwóch lub więcej poprawnych odpowiedzi nagrodzony będzie użytkownik, który podał odpowiedź jako pierwszy. W przypadku gdy nikt nie poda poprawnej odpowiedzi, nagrodzony będzie użytkownik, który podał najbliższą wartość.
W przypadku gdy użytkownik poda więcej niż jedną odpowiedź, brana pod uwagę będzie ta ostatnia.
Powodzenia. :)
* Zwycięzca dokona wyboru - czy chce otrzymać kasę do GTA Online, żeby ją zaraz wydać na zakup lepszego pojazdu muscle, czy chce pozostać sławnym na wieki.
ZMIANA REGULAMINU 10.12.2015
Ponieważ dostałem pogróżki od kolesi z ABW i Komisji Kontroli Gier i Zakładów zmuszony jestem zmienić jeden punkt regulaminu:
Cytat:
W przypadku gdy użytkownik poda więcej niż jedną odpowiedź, brana pod uwagę będzie ta pierwsza.
zmienia się z dniem dzisiejszym na
Cytat:
W przypadku gdy użytkownik poda więcej niż jedną odpowiedź, brana pod uwagę będzie ta ostatnia.
A niech mi teraz który pogrozi, że jego prawa są gwałcone...