rp: 11216 skąd: Warszawa
Witajcie! Chciałbym dobić do 100go poziomu w Online, z uśmiechem na twarzy powiedzieć tej gierce - "miłego leżenia na półce" i zainstalować lepszą część serii. Pewna rzecz jednak doprowadza mnie do szewskiej pasji (nie, tym razem nie o idiotach strzelających do wszystkiego co się rusza) - gry "wytworzone" przez graczy.
Wybierając "dołącz do losowej akcji", np. wyścigu mam zamiar pojechać wyścig, nie skoki 200 metrów nad ziemią. To samo z DM - nie chcę idiotycznego klepania się na pięści na wiszącym nad ziemią kontenerze. Chcę normalną akcję, najlepiej od R*.
Tu pytanie: Czy mogę o opcjach w jakikolwiek sposób to ustawić? Chodzi mi o "dołącz do akcji" - późniejsze głosowania mogą być różne, zawsze mogę je opuścić.
Jedyna opcja to samemu stworzyć akcję wybierając wcześniej tą od Rockstar. Głupota, ale cóż... Wiele osób o tym pisało do R* z tego co widziałem. Wystarczyłby prosty system np. Szybka akcja -> Losowy wyścig -> Typu GTA/Wyścig bezkontaktowy/etc. -> Tylko stworzone przez R* / Tylko przez użytkowników / Wszystkie.
Obecnie forum przegląda 241 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 241 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami