Witajcie, jestem świeżo upieczonym forumowiczem tej strony i nie ukrywam, że głównym powodem dla którego się tutaj zarejestrowałem jest chęć otrzymania pewnego rodzaju pomocy ;)
Zbliżają się święta i chciałbym kupić coś oryginalnego mojemu siostrzeńcowi - zapalonemu graczowi GTA. Myślałem nad jakimś fajnym naprawdę dużym plakacie (fototapeta może), ale w oko wpadła mi ta aukcja:
Myślę, że fajny gadżet, ale niestety jest to aukcja i kończy się dopiero 20. Boję się, że prezent może nie dojść na czas. Sprzedający też nie chce kończyć aukcji i stąd moje pytanie. Posiada ktoś podobny przedmiot w swojej kolekcji i byłby zainteresowany odsprzedażą?
Jeżeli macie także inne propozycje związane z tego typu gadżetami chętnie wysłucham
Cytat: Ze względu na przekroczony termin ważności produktu, jest to przedmiot wyłącznie kolekcjonerski, nie nadający się do spożycia.
Chociaż, gdyby do spożycia się nadawał to może i bym się skusił
@Nerek92 witamy na forum. A nie jesteś zainteresowany po prostu zakupem czegoś w Rockstar Warehouse? Ceny może nie zachęcają, ale przesyłka dociera dość szybko (wysyłka z Europy) i zawsze to jednak pewne źródło.