Siema, mam problema. Dążę do 100% w piątce i mimo tego, że zrobiłem wszystko z tego filmiku wciąż menu pokazuje mi Nieznajomych i dziwaków 18/20 i 1 przy Franklinie Jakieś pomysły? Ktoś? Coś?
Jak zrobiłeś wszystko to dziwne, że pokazuje, że nie zrobiłeś :p Jedyna moja hipoteza to taka, że coś Ci się nie zasejwowało. Franklin ma jakieś ikony na radarze?
U mnie się tak zdarzyło, że nie dostałem sms'a od Maude i przez to do niedawna nie miałem w ogóle zrobionych misji "łowcy nagród". No, ale to po obejrzeniu tego klipu bym wiedział, że tego nie robiłem.
Podobnie miałem z tą misją dla Martina, w której trzeba było SPOILER!zestrzelić samolot. Gra jakby w ogóle mi ją przeskoczyła, a potem tylko wyświetlała jedynkę. Musiałem cofnąć się starym sejwem o kilkanaście misji i przejść jeszcze raz. Potem chyba załatali to w którymś patchu.
PS Obrazki się nie wyświetlają. Linkujesz z Gmaila, Drive'a, itp?
rp: 20840 skąd: Vice City
Nie tak szybko, V oferuje jeszcze parę rzeczy które ludzie pomijają. Po wbiciu 100% grając Franklinem trzeba odczekać tydzień czasu w grze i pojawi się jeszcze jedna specjalna misja właśnie dla niego, nie będę spoilerować co to. Można ten tydzień czasu za pomocą wielokrotnego zapisu gry wywołać.
Jako Franklin również jest ciekawa misja z rozwiązaniem pewnej zagadki, tego nie przeoczyłem więc nie jest to raczej rzecz którą ludzie pomijają (chyba). Trzeba pobuszować po sieci, chodzi o pewne morderstwo.
Pips napisał: Jako Franklin również jest ciekawa misja z rozwiązaniem pewnej zagadki, tego nie przeoczyłem więc nie jest to raczej rzecz którą ludzie pomijają (chyba). Trzeba pobuszować po sieci, chodzi o pewne morderstwo.
No to chodzi chyba o morderstwo Leonory Johnson? Tak jak piszesz, raczej trudno przeoczyć, bo zaraz po skompletowaniu fragmentów listu na mapie pojawia się stosowny punkt
No to chodzi chyba o morderstwo Leonory Johnson? Tak jak piszesz, raczej trudno przeoczyć, bo zaraz po skompletowaniu fragmentów listu na mapie pojawia się stosowny punkt
Dokładnie, done.
A na ową misję po 100% czekam cierpliwie :p Pozbieram jeszcze chyba radioaktywne odpady czy cośtam.
chciałbym mieć na 100%.. ale używłem jednego cheatu na jednej misji i ***. poczkam na gta v na ps4. wtedy zrobie na 100% a wtedy się wszyscy napijemy o.