rp: 8322 skąd: England
Mnie osobiście ta gra bardzo przypadła do gustu. Jak kazda gra serii ma swoj niepowtarzalny klimat. Misje sa dosc... zabawne a fabula tez sie rozkreca ciekawie (pracuje aktualnie dla barmana). Fajna grafa dosc (lolowe wybuchy) ale jednak troche brakuje mi soundtracku (jeszcze chociaz gdyby te semple byly nowe a nie odgrzewany zlepek z GTA1 i 2 ) i troche celowanie podupada (aczkolwiek strafe'owanie jest dobre i... niespodziewane?) ale sterowanie pojazdow mnie pozytywnie zaskoczylo (owszem, zdarzaja sie anomalie ale coz). Ogolnie fajna gra... IMO - Cudo!!! ( w pelni zasluguje na miano GTA )
PS. nie dziwie sie jednak ze nie ma GTA na komore. wystarczy spojrzec na Driv3r'a. Komorki naprawde jeszcze sa slabe...
Mi też GTA Advance bardzo się podobało Spędziłem przy nim wiele godzin pisząc solucję. Nawet nie spodziewałem się, że tak może wciągnąć :p A fabuła doprawdy jest genialna - bardzo przewrotna. Piotrek: mam nadzieję, że nie czytałeś solki do końca, bo zepsułbyś sobie całą zabawę :(
Na szczescie nie czytalem . A co do fabuly to wlasnie ostatnio przeszedlem ostatnia misje w portland ( trup ) i chcialem sie tylko spytac kiedy dzieje sie ta gra w stosunku do GTA3?
PS. Mam nadzieje ze nie bedzie czegos takiego jak bylo w San Andreas, gdzie dostalem zawalu jak zobaczylem poczatek misji "Green Sabre" .
PS2. sdr - miales 100%?
nie wiem, kiedy toczy się akcja gry czegos takiego jak z 'green sabre' nie ma. jest coś lepszego :p 100% nie miałem. przeszedłem tylko misje fabuły, żadnych rampage, etc. ale i tak wystarcza mi to do wystawienia grze oceny
rp: 21709 skąd: Warszawa
Moją solucję Sicko? xDDDDDD
---
A co do GBA - kiedyś grałem jak miałem kończyc solucje klausy (xP), ale w koncu jakiejs tam misji nie moglem przejsc i zrezygnowalem. :D:D ale giera fajna, powrot na stare smieci... ssijcie mi! :O
lol! Tmster i Sicko opanowali ten temat ;p bardzo zalezy mi jednak na info kiedy dzieje sie GTA Advance bo smierc niektorych osob i zycie innych wykluczaja wszystkie moje teorie :o
Sicko napisał: jakąś misje z GTA1 przejde (może nawet cała gre) ale nie liczę na nic wielkiego
ja Ci radze liczyc sam sie nie spodziewalem jak ta gra bedzie dobra przed sprobowaniem...
1. Wezcie zmiencie nazwe forum na "Ogólnie o GTA: Advance" bo siara tak - GTA: GBA. To jakbyscie o GTA:LCS napisali GTA: PSP
2. Sicko, nie moze byc po GTA 3 bo... MOGĘ WALNĄĆ SPOILERA???*
*czekam na odp. od jakiegos adma...
rp: 13493 skąd: Kraków
czemu nie może. a no tak. ASSSSSSSSSSSSSSSSSUUUUUUUUUUUUUUUUKKKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAAAA. ona żyje. chyba że Auntie Pouled z VC ją magią VooDoo uleczyła xD
Obecnie forum przegląda 78 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 78 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami