Ciężarówkę znajdziesz także w przemysłowej części Bohan, gdzie często można spotkać ją na drodze. Pojawia się w wersji zwykłej (bez ładunku), z kontenerem albo z dźwigiem.
Screena nie podrzucę, bo musiałbym specjalnie grę odpalać, a nie chce mi się drugiego kompa włączać. Może później się pofatyguję
Dostałeś namiary. Poszukaj na mapie odpowiedniej ulicy, jedź tam i pokrąż trochę. Na pewno znajdziesz. Czasem obecność pojazdu może zależeć od pory dnia, więc sprawdzaj o różnych godzinach gdybyś nie znalazł za pierwszym razem.
Odnalezienie Fulcrum Avenue na mapie, czy też dość charakterystycnej dzielnicy Purgatory naprawdę nie powinna sprawiać aż tak dużych problemów. Bardziej ci już nie pomożemy.
W obu lokacjach może się zdarzyć, że ciężarówki akurat nie będzie. Czasem pomaga oddalenie się o jedną - dwie ulice i powrót, aby się pojawiła, a czasem trzeba pokręcić się tam dłużej.
Zostawiam temat jeszcze na kilka dni. Jakbyś miał pytania to pisz tutaj.
Jak masz podobne pytania to możesz pisać w jednym temacie
Oracle możesz znaleźć w Algonquin, niedaleko City Hall i The Exchange.
Znalazłem to info również na gta.wikia.com w sekcji "Prominent appearances and locations" - mógłbyś spróbować zacząć sam szukać. Przecież nie będę Ci do każdego wozu podrzucał mapek i robił screenów
TUTAJ znajdziesz listę wszystkich pojazdów w GTA IV. Klikając w nazwę pojazdu przejdziesz do strony mu poświęconej. Tam odszukaj sekcję "Prominent appearances and locations" lub podobną. W niej podane są lokalizacje i sytuacje, w których można zdobyć samochód. Myślę, że to dość łatwe do zrobienia. Jeśli nie znasz za dobrze angielskiego możesz skorzystać z tłumacza online, ale zazwyczaj podane nazwy lokalizacji wystarczą żeby się połapać co i jak.
TUTAJ masz mapkę z nazwami większych ulic w mieście. Nazwy dzielnic podawane są na mapie w grze kiedy najedziesz myszą na mapkę.
Chyba przeszedłem sam siebie, ale mam nadzieję, że to Ci pomoże Powodzenia w poszukiwaniach.
Obecnie forum przegląda 210 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 210 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami