Nie samym GTA człowiek żyje, a ja żyje jeszcze grami typu science-fiction, stąd też między innymi założony przeze mnie temat o obu Kotorach, do którego przejrzenia serdecznie zapraszam:
Ale oprócz gier typu star wars, doczekaliśmy się w końcu gry opartej na kolejnej klasyce czyli "Powrót do przyszłości". Pomyślałem więc, że warto podzielić się z fanami czterech kółek i wykonywania misji (czyli GTA) nowinką jaką jest "Back to the Future: The Game". Jak wam pewnie wiadomo w samej trylogii można również zauważyć "Imponującą Kradzież Samochodów" w tym przypadku kradzież DeLorean'a przez starego Biffa w roku 2015. Krotko mówiąc; gra dzieje się jakieś pół roku po wydarzeniach z filmu, gdzie wcielamy się w Marty'ego by ponownie pomóc doktorkowi. Po resztą co będę opowiadał ? Obejrzyjcie i oceńcie sami:
Racja, ale na tym polegają gry typu "wskaż i kliknij". Ja widzimy będziemy mogli wybierać ścieżki dialogowe, ale wydaje mi się, że rożne opcje nie będą miały raczej żadnego wpływu na daną rozgrywkę. Co innego jest w Kotorach.
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami