Witam:) Niedawno kupiłem VC cenegi i mimo reinstalacji niektórymi samochodami nie da się wycofać...baaardzo wolno posuwa się do tyłu samochód a łodzie i wozy(na kodzie:)]wolniej niż powinny pływają..grałem w tę gierkę sporo więc widze różnice..wina spolszczenia(załączone z grą) czy samej gry.. nie wiem. każde pomysły mile widziane
xp sp3(oryginalny) 1 mies..stery najnowsze(no sprzed miesiąca:))..athlon x2 3GHz,gf GTX 240,3 Gb ramu (gra typu far cry 2 na full detalach śmiga bez zgrzytu
Pecet wydaje się być ok. Nie dopatrywałbym się też problemów w spolszczeniu, chyba że nie daje Ci to spokoju to zainstaluj obok wersję angielską Rozumiem, że wcześniej używałeś wersji gry nie do końca legalnej? Czy ona nadal działa normalnie?
wersja mniej legalna działała poprawnie..poza porblemem z crackiem;p a tylko w wersji ang działa poprawnie...Dziękuje za zainteresowanie..i tak grałem zawsze bez spolszczenia. pozdrowienia;)
Hmm, no to faktycznie ciekawe, że wina spolszczenia... Ja niestety mam starszą edycję z super$ellera, więc nie mam polskich napisów i nie mogę sprawdzić, ale w sumie nikt się nigdy na to nie skarżył. No nie wiem.
Obecnie forum przegląda 195 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 195 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami