Witam - chciałbym zaprosić Was na jedną z nielicznych polskich stron poświęconych twórczości i zmaganiom firmy Rockstar Games. Serwis powstał jakiś roku temu.
Skoro strona poświęcona jest R* to nie wiem dlaczego zawiera GTA w nazwie. Na początku myślałem, że to jakaś strona z poradnikami, solucjami i radami odnośnie przechodzenia poszczególnych części serii GTA. I to imo byłby fajniejszy pomysł na stronę, pozbierać takie rzeczy żeby ludzie mieli taką jedną stronę zamiast latać i pytać po forach. A powiem Ci, że dla mnie strona wygląda przyzwoicie, niezależnie od tego czy robiłeś ją sam od podstaw czy nie. Tylko na tło strony dałbym coś bardziej ogólnego R*, jakiś motyw z tapety ich albo coś. Wiem, że RDR jest teraz na topie, ale to jakoś nie trafia, wygląda jak strona tylko o RDR. No i może nad topem bym się wysilił nieco bardziej. Chociaż co tu uradzić skoro nazwa już sama w sobie jest niebardzo (moim zdaniem) A, od razu Ci powiem żebyś nie liczył na ruch na stronie, własną społeczność userów itd. Nie te czasy, nie ta tematyka i nie ten klimat żeby od nowa coś takiego się stworzyło. Ale działaj działaj, powodzenia.