mam czterordzeniowy procesor 2,5Ghz 2 GB RAM karte Geforce 9800 GT
i gra sie scina i to na srednich detalach teraz wymienilem precek a przed wymiana na dwurdzeniowym chodzilo o co chodzi?
aha zapomnialem dopisac tak przeinstalowalem system teraz mam win 7 wczesniej xp instalowalem gta od zera
ja tam mam 4rdzeniowy i jakoś mi nie ścina, a też mam na średnich, no może raz się zdarzy, ale to rzadko, ja bym dokupił więcej ramu (ok. 1 GB lub nawet 2GB wiecej)
k69h napisał: Widocznie lepszy był dwurdzeniowy, z tego co mi wiadomo GTA nie potrafi korzystać z czterech rdzeniów.. Jakie taktowanie miał tamten procek?
co to za herezje? na pudełku z grą wyraźnie pisze, że IV (bo rozumiem, e chodzi o IV?) jest zoptymalizowana pod 4 rdzenie. faktycznie może masz tak mocny procek. że ram nie nadąża. cieżko coś konkretnego stwierdzić, bo procek wydaje się wystarczający, grafa jak najbardziej ok... no ten ram wygląda na słabe ogniwo, ale mówisz, że na 2 rdzeniach fajnie gra śmigała przy tych 2gb ramu trudna sprawa.
instalowałeś wszystkie stery po formacie? te domyślne windowsowe nie zawsze są dobre.
Obecnie forum przegląda 268 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 268 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami