Witam, mam problem z GTA 4 EfLC, a mianowicie przy włączaniu gry (zaraz po pierwszym lub drugim białym tekście na czarnym tle) wyskakuje mi błąd
Cytat: EFLC FATAL ERROR: TEXP70
Jego treśc: EFLC FATAL ERROR: Unable to create depth render target - Check that your Video Card meets or exceeds the minimum requirement. You may also try re-installing Directx and/or the latest video card drive.
Ktoś mi coś pomoze?
Ja już przeinstalowałem gre, sterowniki i directx'a. Mój komp to laptop ASUS N71Jv.
Prawdopodobnie chodzi właśnie o grafikę. Laptop może i wydaje się mocny, ale ciągle jest to jednak sprzęt z mobilną kartą graficzną i siłą rzeczy zawsze będzie ona słabsza niż stacjonarny odpowiednik. Jeśli nie zaopatrzysz się w lapka typowo z serii dla graczy to raczej nie pograsz Często zdarza się też tak, że producenci gier z góry skreślają takie konfiguracje uznając tylko komputery stacjonarne albo dopisują klauzule w instrukcjach, że nie gwarantują poprawnego działania gry na laptopach.
Znalazłem na GF podobny problem, sprzed dwóch dni. Wygląda na to, że się urwał, ale warto obserwować, może pojawi się jednak jakieś rozwiązanie.
Obecnie forum przegląda 150 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 150 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami