Witam mam prbolem z GTA4 orginal a mianowicie instaluje wszystko zciagam widows live zajerstrowalem sie na game social club tylko ze czekam na klucz i to czekam juz z dzien...ale nie w tym zecz po ponoc rejstracja do grania w jedna osobe czyli w muli player nie ejst potrzeba a wiedz wlaczam gre odpala mi sie wszystko narazie jest git pojawia mi sie zolty znak R potem Niebieski az w koncu pisze gta 4 po czym ekran robi sie czarny i nic niemohr zrobic jedynie to reset czemu tak sie dzieje i co moze byc przyczyna prosze o pomoc bo wydalem na gre 150 zl a na drodze nie lezy dzieki czekam na odp........
jezeli taki problem byl juz poruszany prosze o skierowanie mnie do tego tematu dzieki
Proszę nazywać tematy jakoś sensowniej następnym razem
-- sdr
kurde widze ze niebardzo wiecie oco chodzi kurde kupilem dzsiaj gre a tu clops 150 zl w dupe ;/;/ niby wszystko dziala oprocz 2 zeczy zalogowalem sie na games social club i pisze ze sacsesfull ale klucza katywujacego jeszcze niedostalem ale to niemoze byc przyczyna tego ze gra niechce mi sie wlaczyc tylko pojawia sie poczatek i robi sie czarny ekran nic sie nieda zrobic ctrl+alt+del niereaguje alt+f4 nic minimalizacja nic niepomaga nie wiem czemu tak sie dzieje
+++ EDIT (02.11.2009 20:20):
komp juz ci podaje paramtery
core 2 duo intel po 3000
ram 4000
karta graficzna gigabite 512
+++ EDIT (02.11.2009 20:23):
ale jezeli chodzi o sprzet to nie jest zly u mojego kolegi gdzie ma gorszy sprzet chodzi nie wiem czemu tak sie dzieje ;/;/;/
+++ EDIT (02.11.2009 20:45):
synchornizacja pionowa ma cos do tego albo rozdzileczosc ekranu POMOZE MI KTOS!!!!???????
nvidia geforce 9500 series ddr3 512mb
trzeba pobierac patche do orginalej gry??
system xp home service pack 3 jest direct 10 mi gra wgrala co jeszcze potrzebujesz??
+++ EDIT (02.11.2009 21:17):
pozatym zalogowalem sie na tym games social club i czekam na klucz ile trzeba czekac na klucz ale to tak pozamarginesem bo to nie jest potrzebne zeby gra chodzila
***a jego mać, naucz sie pisać po polsku, z przecinkami i polskimi znakami, bo do ***a nie można cie zrozumieć. wiec przepisz wszystko ładnie, od początku bez błędów ort i z przecinkami wtedy pogadamy.
Mam anty wira kaspierskiego i blokowal mi port ktory musialem dodac do strefy zaufanej ale i tak moja karta nie jest zbyt wystarczajaca zeby gra mogla chodzic na maxa ale niedlugo kupie sobie lebsza to efekt bedzie a jak narazie spelnia na 100/53 dzieki jeszcze raz i pozdrawiam
a tak na marginesie ile trzeba czeka cna klucz to tego social club
ja wpisalem ten kod przypominajacy cd-key potem skierowalo mnie na strone social club gdzie sie zajerestrowalem wpisalem nick itp haslo meila itp pisalo ze logowanie udane ale do tej pory nie uzyskalem klucza aktywacyjnego
Obecnie forum przegląda 248 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 248 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami