Natknąłem się na tą wiadomość przypadkowo szukając jakiejś rzeczy do gtaIV i mam takie pytanko, nawet dwa. Panowie czy warto przyjechać komuś z zewnątrz takiemu jak ja (bo niestety jestem za murzynami jeśli chodzi o scenę gta. udzielałem się jak istniał jeszcze bardzo dobry serwis zaibatsu). I moje drugie pytanie to czy to musi być na tak małą skale :(? Nie można by zaprosić kogoś z R* żeby zorganizować coś profesjonalnego? Hmm?
Nie musisz znać na pamięć fabuły każdej części, możesz przyjechać.
A z zapraszaniem to nawet nas nie rozśmieszaj. To tak jk byś chciał zaprosić prezydenta żeby pobawił się z Tobą i kolegami w piaskownicy bo akurat się umówiliście. jest wystarczająco pr0.
1) Przyjeżdżaj, przyjeżdżaj wooze. Będzie fajnie. Co prawda znajomość serii na poziomie eksperckim nie jest wymagana, ale jednak dobrze coś wiedzieć, żeby wrócić do domu z większą, a nie mniejszą ilością gadżetów ;P
2) Spróbuj zorganizować coś większego to pogadamy Obiecuję, że przyjadę! Szeregowym graczom trudno zaprosić kogoś z Rockstar czy nawet Cenegi, bo jesteśmy zbyt mali. Już i tak sukcesem jest, że obie firmy wiedzą o takim zlocie i go popierają. Niestety, ale żeby zobaczyć live kogoś z Rockstar będziesz musiał jeszcze jakiś czas fatygować się do NY, Londynu, Edynburga albo co najmniej do Kolonii - na targi :)
1). Panowie nie chodziło mi o fabułę gry (bo tą znam nawet dobrze) tylko o to co się dzieje na scenie gta trzowonej przez fanów, całe te ustawki, zawody jak kiedyś były itp (np. w MTA SA gdzie byłem 9 polakiem w "międzynarodowych zawodach").
2). Będę na 99% i przywiozę ze sobą 3 osoby ;p
3). Wiem że coś takiego jest ciężko zorganizować, ale fajnie by było