Gość

Rejestruj

· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 01.11.2024 10:35
· GTAthegame · Forum · Café Robina
Musisz Być Zalogowany
Szukaj · phpBB ·
· Wybierz stronę: 1
Meeting GTA
Wooze napisany: 24.08.2009 01:32 Link Do Tego Posta
playa

rp: 4567
Natknąłem się na tą wiadomość przypadkowo szukając jakiejś rzeczy do gtaIV i mam takie pytanko, nawet dwa. Panowie czy warto przyjechać komuś z zewnątrz takiemu jak ja (bo niestety jestem za murzynami jeśli chodzi o scenę gta. udzielałem się jak istniał jeszcze bardzo dobry serwis zaibatsu). I moje drugie pytanie to czy to musi być na tak małą skale :(? Nie można by zaprosić kogoś z R* żeby zorganizować coś profesjonalnego? Hmm?

Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Zobacz Posty Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
Patryk napisany: 24.08.2009 02:12 Link Do Tego Posta
Legenda.

rp: 21003
Nie musisz znać na pamięć fabuły każdej części, możesz przyjechać.

A z zapraszaniem to nawet nas nie rozśmieszaj. To tak jk byś chciał zaprosić prezydenta żeby pobawił się z Tobą i kolegami w piaskownicy bo akurat się umówiliście. jest wystarczająco pr0.

Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Zobacz Posty Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
sysek napisany: 24.08.2009 09:14 Link Do Tego Posta
420

rp: 11973
za rok miting bedzie w Moskwie ! u mnie na daczy.

sdr napisany: 24.08.2009 13:51 Link Do Tego Posta
szew

rp: 90140
1) Przyjeżdżaj, przyjeżdżaj wooze. Będzie fajnie. Co prawda znajomość serii na poziomie eksperckim nie jest wymagana, ale jednak dobrze coś wiedzieć, żeby wrócić do domu z większą, a nie mniejszą ilością gadżetów ;P

2) Spróbuj zorganizować coś większego to pogadamy Obiecuję, że przyjadę! Szeregowym graczom trudno zaprosić kogoś z Rockstar czy nawet Cenegi, bo jesteśmy zbyt mali. Już i tak sukcesem jest, że obie firmy wiedzą o takim zlocie i go popierają. Niestety, ale żeby zobaczyć live kogoś z Rockstar będziesz musiał jeszcze jakiś czas fatygować się do NY, Londynu, Edynburga albo co najmniej do Kolonii - na targi :)

Wooze napisany: 24.08.2009 16:23 Link Do Tego Posta
playa

rp: 4567
1). Panowie nie chodziło mi o fabułę gry (bo tą znam nawet dobrze) tylko o to co się dzieje na scenie gta trzowonej przez fanów, całe te ustawki, zawody jak kiedyś były itp (np. w MTA SA gdzie byłem 9 polakiem w "międzynarodowych zawodach").

2). Będę na 99% i przywiozę ze sobą 3 osoby ;p

3). Wiem że coś takiego jest ciężko zorganizować, ale fajnie by było

sdr napisany: 24.08.2009 17:08 Link Do Tego Posta
szew

rp: 90140
1) Tym to się nie przejmuj. To nie zlot społeczności MP tylko Sceny ogółem ;P

2) Super :)

3) Też tak myślę, no ale sam wiesz jak jest.

drezz napisany: 24.08.2009 22:14 Link Do Tego Posta
skubany

rp: 18063
gdyby było w Toruniu... :/
...to bym był

· Wybierz stronę: 1
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 01.11.2024 10:35
·
Obecnie forum przegląda 153 gości oraz 0 z 6675 zarejestrowanych użytkowników
Razem: 153 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Urodziny obchodzą dziś · czatyrko (31) · Wszystkiego najlepszego!
Napisano 25243 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami
STATYSTYKI »
news · forum · blogi · mobile · rss · pliki · filmy · njoy · szukaj · mapa
© 2004 - 2024 GTAthegame
Kopiowanie materiałów bez zgody autorów jest zabronione!
Wszystkie prawa zastrzeżone · Polityka prywatności · Cookies