rp: 18063 skąd: Warszawa
Otóż dzisiaj dopiero zauważyłem dziwny błąd w czwóreczce. Tzn sam nie wiem czy to błąd czy tak po prostu musi być, ale chyba każdy kto grał w IV na pewno wie, że po jakimś czasie dom i firma taxi Romana zostaje spalona i wtedy kończy się owa działalność. Do rzeczy... Pytanie : Z jakiej paki mogę nadal zadzwonić do Romana by podrzucił mi taksówkę ze swojej firmy skoro jego firma już nie istnieje? A może istnieje nadal? Nie wiem sam, dlatego pytam was o to tutaj bo mi się to wydaje co najmniej dziwne. Fabuły GTA IV do końca sam nie znam i się w niej nie orientuję ale wszystkie cutscenki oglądam i nie wydaje mi sie by to było normalne ;P
Dziwne, może mi się tylko wydaje, ale na XB360 po spaleniu miejscówek chyba nie mogłem dzwonić po taksówkę, o ile dobrze pamiętam, mogę nie mieć racji o.O
Przez kilka dni (czasu gry) nie można zamówić taksówki u Romana. Później jednak dzwoni on z informacją, że otworzył nowy interes. Zmianę można zauważyć choćby w samochodach - teraz korporacja Romana używa Cavalcade.
Było coś takiego, że bezpośrednio po spaleniu firmy Romana nie można było zamawiać taxi. Później jednak ta opcja wróciła. Głupie się to wydaje bo z tego co pamiętam to Roman po pewnym czasie dzwoni, że wypłacili mu ubezpieczenie i za te pieniądze kupił apartament w Alconquin, a nie tak jak napisał sdr otworzył nowy interes. Przynajmniej tak pamiętam, więc nie bijcie jak się mylę :P
Jestem na świeżo z IV, Roman do mnie dzwonił (jak już byłem w miarę ustawiony na drugiej wyspie), żebym nie jeździł drogimi, żółtymi taksówkami, tylko zamawiał u niego. Czyli interes wrócił.
Obecnie forum przegląda 22 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 22 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami