Słyszałem że trzeba ukraść samochody dla steva tylko plis napiszcie gdzie sie zaczyna misje, jak dodzwonić ( czy jakoś inaczej) do steva ogólnie coś o tej misji Z GÓRY DZIĘKI.
rp: 11899 skąd: Warszawa
Musisz je dostarczyć do garażu w Bohan. Najlepiej zacząć od pierwszego wozu, który znajduje się na tej wyspie. Oto link z mapami niezbędnymi do odnalezienia wozów:
Poprostu od Stiviego dostajesz sms, z instrukcją jak do danego samochodu dotrzeć. Odstępy czasowe między sms są duże, więc najlepiej po dostarczonym samochodzie iść "zasejfować". Wszystkie instrukcje są oczywiście po angielsku, i pojazdy nie są zaznaczone na radarze, więc lepiej skorzystać z mapy z zaznaczonymi owymi pojazdami xD
po pierwsze nie wiem dlaczego sms nie dostalem (czytalem ze to moze byc bląd w grze) po drugie jak chce wejść w phonebook --> race to on odrazu dzwoni do niego (może to przez to że mnie lubi na 64 % ale nawet jak by co to nie moge sobie tego powyższyć i po trzecie czy wyścigi licza sie do bruca jako "wypełnione misje u brucia" bo mam narazie 50 % a przeszedłem wszystkie misje fabularne.
Wykonywałeś misje Bruciego "No.1"? Po tej misji bedziesz miał odblokowane wyścigi.
A wozy od Stiviego odblokowują się po przejściu "No.1" i "Smackdown" od Derricka McReary'iego xD
Zrobiłeś te misje?