rp: 13580 skąd: Kraków
lol, to sie recznie wgrywa. A jezyk angielski to podstawa w dzisiejszych czasach. Ew. mozesz podlinkować do tego readme, to moze ktos sympatyczny ci przetlumaczy :F
A skoro miales juz te mody to powinienes wiedziec jak je zainstalować.
nie wiem jak się nazywają te trzy mody a to cały readme o install
1. Install CLEO3 in your GTA: San Andreas. CLEO3 can be downloaded in http://cleo.sannybuilder.com.
2. Copy & paste the files included in "Files - Archivos" in the CLEO directory, created after installing CLEO in your SA main directory.
3. Choose some language and put the language file in cleo_text. You can choose "Petrol_spanish.fxt" for spanish language or "Petrol_english.fxt" for english language. Remember, you only can choose and put one of these two files in cleo_text, you cannot put the two files, or can get problems with the language.
4. You need the GtxHook, go to CLEO\plugins\gtxhook and move the file GtxHook.cleo to the CLEO main directory.
5. Go to game and enjoy the mod!
napisz mi na priv jak nazywają się te trzy mody
a i przydała by mi się mapa gdzie będą widoczne wszystkie stacje benzynowe bo nie będzie mi się chciało szukać daj linka ... i też do tych dwóch pozostałych modów a ten niestety nie działa....
rp: 13580 skąd: Kraków
***a mac.
Po 1. - Ten mod zawiera wszystkie o ktore prosiles
Po 2. - Wtedy stacje benzynowe sa zaznaczone na mapie
Po 3. - działa, jak masz wersje SA wyższą niż 1.0 to się nie dziw że nie chodzi.
Po 4. Dać to możesz dupy, tu się używa słowa "Proszę"
Obecnie forum przegląda 331 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 331 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami