No skleiłeś gotowe gify, no i? Na dodatek bezprawnie.
Cytat: NOTICE: This video is protected by United States and International copyright law. You may not store, post, or reproduce this video, in any manner, without the express written permission of the author.
Tak sie sklada ,ze napisalem do webmastera strony i mi odpisal ,ze moge zamiscic film na yt, pod jednym warunkiem , ze dam link do strony. Wiec nie pouczaj innych dzieciaku. Ups , a taki pewny byles siebie, przepraszam :
Przed opublikowaniem wyslalem maila wiec nie masz racji. JAk dla mnie te gify z tej strony sa przepiekne i powinien je kazdy zobaczyc, wiec zrobilem filmik (ja osobiscie tylko wybralem nute i dodalem pare efektow)
Moze tylko mnie ruszaja takie filmiki w stylu time lapse,zwlaszcza ukazane niebo. Sam chcialbym miec taki sprzet i cierpliwosc zeby nagrac takie ujecia. Dlatego szanuje prace autora i rowniez dlatego sie lekko zdenerwowalem ,ze oceniles mnie z gory jako zlodzieja. Zachowales sie jak dzieciak dlatego tak cie nazwalem ,ale nie ma co sie klucic peace !
Coz... ogladajcie i komentujcie :)
Jeśli tak było to zwracam honor, ale administratorom strony chodziło pewnie o to, by dodać link do filmu, nie do opisu filmu.
Co jeśli Jaś Kowalski wrzuci film na swoją stronę linkowany do youtube'a? Nikt po obejrzeniu filmu się nie dowie, gdzie znaleźć więcej obrazów nieba, ale to już twoja sprawa, nie będę się kłócił.
Wiem ,ze z reguly ludzie sa leniwi ,ale jesli film sie naprawde spodoba jakiemus czlowiekowi to wejdzie na tjuba i zobaczy opis. JA przynajmniej tak robie. I specjalnie nazwalem filmik tak jak stronka z ktorej pobralem ,zeby latweij przecietny ludz skojarzyl film ze zrodlem.
EDIT: Wrzucilem filmik na RS jakby ktos chcial sciagnac