Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Rarytas asshole
|
Wysłany: 06.07.2005 15:25 Temat postu: Save ze szkoły latania (ukończenie szkoły) |
|
|
Kurde no brakowało kilka cm żebym zakonczyłszkołe i choj zaciął się komp teraz nie mogę przejśc tej 4 podmisji może mmi ktoś przesłać na email save ale tylko po ukonczeniu szkoly latania... przeslijcie na hawk00@op.pl
pls |
|
Powrót do góry |
|
|
Sweet MaDaFakA
|
Wysłany: 06.07.2005 15:52 Temat postu: |
|
|
ja ~2h i cala szkola zaliczona chwile polataj i zaliczysz |
|
Powrót do góry |
|
|
Rarytas asshole
|
Wysłany: 06.07.2005 16:11 Temat postu: |
|
|
Wole żeby jakiś dobryu człowiek mi to przesłał...
------ EDIT -------
Przeszedłem
P.S
Czy misja N.O.E jest bardzo truuudna? |
|
Powrót do góry |
|
|
dj_link Godfather
|
Wysłany: 06.07.2005 18:04 Temat postu: |
|
|
jest to jedna z trudniejszych misji w grze, ale jesli jestes wprawiony w lataniu mysliwcem to nie powinienes miec problemu. moja rada? najpier lec nad droga, i tak az do morza, potem lec nad powierzchnia morza, jak sie zacznie plaza SF to nad ta plaza i potem kawalek znowu nad morzem i jak musisz wleciec na lad to zrob to w miare blisko (ale nie zablisko) gory. potem przelec przez kolko i spowrotem ta sama droga. _________________ xxx REGULAMIN FORUM xxx |
|
Powrót do góry |
|
|
CESAR asshole
|
Wysłany: 06.07.2005 18:12 Temat postu: |
|
|
BŁAGAM O SAVE PO SZKÓŁCE LATANIA MÓJ E-MAIL TO kubi_14@poczta.fm PILNE! |
|
Powrót do góry |
|
|
Remington asshole
|
Wysłany: 06.07.2005 18:38 Temat postu: |
|
|
no nie szkola latania co prawda nie jest łatwa czasem nawet nie jest przyjemna i prawie wszyscy mieliśmy/mamy z nią problemy.. ale jaka to frajda kiedy sie jej nie przejdzie własnoręcznie? mam tylko jedna aczkolwiek najlepsza rade: WYTRWAŁOŚCI! _________________ Broń służy do zabijania. Jest to narzędzie które zostało zaprojektowane z myślą zabicia maksymalnej ilości ludzi w maksymalnie krótkim czasie. Jesteś jedynym bezpiecznikiem! NIE ZAPOMINAJ O TYM NIGDY! |
|
Powrót do góry |
|
|
|