Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lothronik homeboy
|
Wysłany: 11.03.2005 22:08 Temat postu: Baw się w... Simsy! :) |
|
|
No właśnie... W tym temacie chcę poznać jaką Wy chcecie mieć (bądź już macie) postać w San Andreas... Chodzi mi o ubiór, kolor włosów strój... Zaczynajcie...
Na początku gry to wiadomo, chudy, jakieś łachmany (biała bluzka i dżinsy), włosy którtko ścięte... Nic nadzwyczajnego Moja postać rozkręciła się dopiero wtedy kiedy przybyłem do LV... Zdjąłem mu całe ubrania od pasa w górę, umięśniłem (fajne słowo ) na maksimum, a włosy to czarno-białe pasemka... Prawdziwy macho! Aaa... I nie zapominajmy jeszcze o łańcuchu Jednak po koniec, kiedy zostało mi już do końca gry z 10% zmieniłem go całkowicie... Biała koszula i kurtka dżinsowa, jakieś czarne spodnie, blond afro (xD), zlty zegarek, czarne okulary... i łanćuch Taki jest wg. mnie najlepszy, nie wiem czemu
Oki, wypowiadajcie się... Mogą to robić również osoby, które SA nie mają... Niech wypowiedzą się jaką postać chcieliby mieć! Ciekawe c z tego wyjdzie! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 11.03.2005 22:12 Temat postu: |
|
|
może ci co mają swoja postać w sa zapodaliby screen jakoś zobrazowac to można, no nie? _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
Maclaim sucka
|
Wysłany: 11.03.2005 22:15 Temat postu: |
|
|
dobra to moj Cj na początku chodził w wzykłe łachy dopiero w misjach w SF ubrałem go całego na zilono by mieć w pamięci GROVE STREET i brata SWEETA lecz miał też na sobie czarną chustę co by odzwierciedlało rozpacz po zrdadzie BIG SMOKE i RYDERA po powrocie do Los Santos ubrałem go w czarny garniak z Victim i czarne okupary dodatkowo na codzień używana bronią jest Desert Eagle by wyglądał CJ na prawdziwego mafiozo
TYLE!! |
|
Powrót do góry |
|
|
klausa asshole
|
Wysłany: 11.03.2005 23:33 Temat postu: |
|
|
TORSO:
Madd Tagg T (Victim)
LEGS:
Beige Khakis ( ZIP)/ Urban Camo (Binco) można prosić o foty oby dwóch wersjii?
SHOES:
Strad Sneakers(SubUrban)
CHAINS:
Ofokz nieśmiertelniki, Dogtags(SubUrban)
BTW, można mieć 2 łańcuchy?
WATCHES:
Silver Crowex Bling-bling musi być, ale bez przesady (Didier Sachs)
SHADES:
None
HATS:
Black Rog Back(Binco)/ fryzura taka jak ta :
z przewagą na to drugie. Ale proszę o obie wersje.
Staty:
FAT: 40-55%
MUSCLE:(Mięśnie) 70-80%
Dajcie resztę statów z łaski swojej.
lothron(ik), zrobiłbyś mi takich CJ'ów i dał foto? _________________ This post was automaticly generated by A.I. system called 'Jan Klausa' (a.k.a. 'klausa') in respond to the previous one.
Ostatnio zmieniony przez klausa dnia 13.03.2005 00:45, w całości zmieniany 2 razy |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 12.03.2005 09:28 Temat postu: :D |
|
|
Nie, niestety nie znam takiej stronki Ale jeżeli chcesz stronkę z samymy opisem, bez zdjęć to zajrzyj:
http://www.gtawh.com/sa/barbers.php
Niestety, nic więcej nie mogę Ci pomóc _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
RoBo asshole
|
Wysłany: 12.03.2005 11:04 Temat postu: |
|
|
Lothron(ik) ja mam do Ciebie jedno pytanko Czy w ProLaps badz w Binco mozna kupic jakies okulary lub lancuchy ? Nie patrzalem dokladnie tylko kupowalem sobie czapeczki itd _________________ Przechodze powolutku SA |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 12.03.2005 13:30 Temat postu: :D |
|
|
Tak, tam są łańcuchy i zegarki (bodajże po dwa?!)... Jednak ja nie polecam tam kupować po są takie sobie... Łańcuch radzę zakupić w SuBURBANie (sklep dla młodzieży i metalowców), a oklary... hm... DiederSachs? Chyba tak, jednak w tym drugim sklepie rzeczy są strasznie drogie! (garnitur ok. 8.000$), więc jeżeli nie masz kasy... lepiej tam nie wchodz
btw: niedługo dam screena mojej postaci _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Fala sucka
|
Wysłany: 12.03.2005 15:13 Temat postu: |
|
|
mam coś co powinno zainteresowac lothronik,a mianowicie:
znalazłem jakiś tekst ale po angielsku i mi sie wydaje że pisze w nim jak znaleźc big foota
oto tekst:
THERES IS GHOST GLENDALES AND BIGFOOT!, right all you gotta do is goto the 2 horsehoe like hills near mount chillad drive around and you should be attacked by moving glendales. Also look around for what appears to be bigfoot but its not its a tall guy in dark clothing BUT! beware he will kill you so take a gun.
P.S znów będziesz musiał sobie przetłumaczyc |
|
Powrót do góry |
|
|
Maclaim sucka
|
Wysłany: 12.03.2005 16:31 Temat postu: |
|
|
eno nieźle zaraz jade zobaczyc te góry w krztałcie podkowy i zobacze bigfoota
fala a gdzie znalazłeś ten text |
|
Powrót do góry |
|
|
Fala sucka
|
Wysłany: 12.03.2005 16:35 Temat postu: |
|
|
gdzie znalazłem-tajemnica
ciekawe czy ktoś już znalazł big foota i mam nadzieje że lothronik go znajdzie,ponieważ wiem że to jego marzenie
P.S niestety nie ma nic o easter eggsach i jak ktoś znajdzie big foota to niech napisze na forum jak go znaleźc
Ostatnio zmieniony przez Fala dnia 12.03.2005 16:55, w całości zmieniany 2 razy |
|
Powrót do góry |
|
|
Maclaim sucka
|
Wysłany: 12.03.2005 16:46 Temat postu: |
|
|
a stamtąd skąd masz tą wiadomość o bigfoocie jest coś o Easter Egg-u?
bo moim marzeniem jest znaleść easter egg |
|
Powrót do góry |
|
|
Fala sucka
|
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 12.03.2005 17:37 Temat postu: :D |
|
|
Heh... Tekst o paranormalach już był, a jak znajdę BF to dla tak ważnego wydarzenia założę nowy temat, bo na pewno warto xD
Aaa... I nie zapominajmy przecież o polskich stronkach! Tutaj:
http://www.kss.pl/gtapoland/art.php?nr=49
znajdziecie obis ubrań wraz ze screenami! Dobra robota RedBoy! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Maclaim sucka
|
Wysłany: 12.03.2005 18:39 Temat postu: |
|
|
lothronik mógłbyś przetłumaczyć
THERES IS GHOST GLENDALES AND BIGFOOT!, right all you gotta do is goto the 2 horsehoe like hills near mount chillad drive around and you should be attacked by moving glendales. Also look around for what appears to be bigfoot but its not its a tall guy in dark clothing BUT! beware he will kill you so take a gun |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 12.03.2005 19:47 Temat postu: :D |
|
|
Dobrze... Na początku moja postać tak jak wygląda teraz:
a tutaj tak jak przedtem:
Heh... Mam tu jeszcze jeden screen, tym razem jak wyglądał CJ mojego kumpla...
To tyle
maaarcel napisał: | lothronik mógłbyś przetłumaczyć |
Mogę, ale to będzie takie bardzo słabe tłumaczenie
TUTAJ SĄ WIDMOWE GLENDALE I BIG FOOT!, jedź w miejsce, gdzie znajdziesz dwie "sklane podkowy" (Back o Beyond - przyp. red.) i okrąż je do okoła, a powinieneś zobaczyć ruszające się Glendale. Teraz odwróć się o 180 stopni, a zobaczysz coś co przedstawia BIG FOOT'a. Jednak nie jest do niego za bardzo podobny, ponieważ zobaczysz wysokiego gościa w czarnym stroju, ale przygotuj broń, bo będzie chciał Ciebie zabić!
Coś takiego Nie wiem, może się troszkę pomyliłem, ale mam nadzieję, że nie Jakby co to mnie poprawcie... Z góry thx! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Fala sucka
|
Wysłany: 12.03.2005 20:14 Temat postu: |
|
|
powodzenia w poszukiwaniu big foota-mam nadzieję że znowu na coś sie komuś przydałem
P.S dzięki za stronkę lothronik |
|
Powrót do góry |
|
|
Maclaim sucka
|
Wysłany: 12.03.2005 20:16 Temat postu: |
|
|
ja tak zrobiłem jednak nikogo niewidziałem i nawet niewidziałem aby te samochody kiedykolwiek same jeździły ? |
|
Powrót do góry |
|
|
klausa asshole
|
Wysłany: 12.03.2005 22:31 Temat postu: |
|
|
lothron(ik), to ja chcę takie włosy jak ty w drugim Cj'u bo tam masz chyba takie białe dredy, tak? Jeżeli nie to chcę właśnie białe dredy ;P. Zrobiłbyś mi takiego CJ'a i pokazał jak wygląda? _________________ This post was automaticly generated by A.I. system called 'Jan Klausa' (a.k.a. 'klausa') in respond to the previous one.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Maclaim sucka
|
Wysłany: 12.03.2005 22:59 Temat postu: |
|
|
właśnie bo mi też sie podobaja białe dredy tylko niewiem u jakiego BARBERA są |
|
Powrót do góry |
|
|
klausa asshole
|
Wysłany: 13.03.2005 00:27 Temat postu: |
|
|
To, co, zrobiłbyś fotki lotron(ik)? _________________ This post was automaticly generated by A.I. system called 'Jan Klausa' (a.k.a. 'klausa') in respond to the previous one.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|